Nöje

8 bästa och peppigaste filmerna att se på alla hjärtans dag om du är singel!

Alla hjärtans dag, dagen då alla ska vara så kärleksfulla och titta på romantiska filmer. Men visst blir en lite trött av all romantik? Speciellt om en är singel. Vi tycker att du istället för att titta på  filmer om evig kärlek ska titta på filmer med riktiga powerkvinnor!

Foto: The First Wives Club

Här listar vi filmer som visar att vi inte behöver någon partner i våra liv, det enda vi behöver är fantastiska vänner! Vi gör oss förberedda på ett filmmaraton tillsammans med våra bästa vänner eller ensam med en massa gott snacks. För vem vill inte fira alla hjärtans dag med en peppig film?

Frost

Isprinsessan Elsa visar att hon klarar sig själv och inte behöver någon kille som räddar henne. Förutom det är filmen om systrarna Anna och Elsa och såklart snögubben Olaf en riktigt bra Disney-film.

Nästa bild

Romy and Michele’s High School Reunion

Romy och Michele går på deras återträff med deras gamla klass. De försöker låtsas var framgångsrika och att det har koll på livet. Visar att vänskap är det enda du behöver ha i livet.

 

Nästa bild

Ghostbusters

En film med en massa girlpower! Fyra kvinnor försöker tillsammans stoppa spökinvasionen på Manhattan.

Nästa bild

The First Wives Club

När de tre vännerna Elise, Brenda och Annie blir lämnande av sina män för yngre kvinnor bestämmer de sig för att hämnas. Det spelar ingen roll om du nyss har blivit singel, du kommer alltid ha dina vänner.

Nästa bild

Whip It

Drew Barrymore, Kristen Wiig och Ellen Page spelar i filmen om ett roller derby-lag. Ellen Page känner att hon inte passar in, men upptäcker sen ett roller derby-lag. Filmen lär oss: ”var din egen hjälte”.

Nästa bild

Breakfast at Tiffany’s

Är det någon som struntar i ”hur man ska vara” och lever sitt eget liv så är det Holly Golightly i Breakfast at Tiffany’s. En film som vi aldrig tröttnar på!

 

Nästa bild

Elizabeth

Om du vill se en film om en stark kvinna ska du se Elizabeth. Den handlar om Elizabeth den första av England som vägrade att gifta sig och som ensam styrde landet under 1500-talet.

Nästa bild

Oceans Eight

En gäng powerkvinnor under ledning av Debbie Ocean bestämmer sig för att råna Met-galan. Värd att se endast för att se Rihanna i rollen som hackaren Nine Ball.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!