Nöje

8 filmer vi vill se på bioduken våren och sommaren 2018

Förbered biopopcornen och luta dig tillbaka i stolen. I maj, juni och juli väntar många spännande nyheter i biovärlden – här kan du kolla in 8 filmer som har premiär i vår och sommar!

bio_premiär_cinemaFoto: Unsplash/ @kilyan_s & Morena Films

1. Utøya 22 juli

Premiär: 11 maj 2018

Filmen är baserad på massakern i Utøya i Norge där manusförfattarna har skapat fiktiva karaktärer av respekt för offren och anhöriga. Spelfilmen är byggd på de överlevandes historier och tar tittaren med till sommarlägret som snabbt förvandlades till en mardröm.

2. Charmören

Premiär: 18 maj 2018

En man är på väg att bli utvisad och vill stanna i landet och vill desperat stanna. Han möter Sara och blir förälskad, men hon är inte lösningen på hans problem. Räkna med mycket kärlek och spänning!

3. Tully

Premiär: 18 maj 2018

Det är teamet bakom skapandet av filmen Juno som välkomnar denna nya dramakomedi som handlar om trebarnsmamman Marlos och hennes hektiska liv. För att få hjälp i vardagen tar hon hjälp av nannyn Tully och det dröjer inte längre tills de är oskiljaktiga.

4. I feel pretty

Premiär: 25 maj 2018

En komedifilm som utspelar sig i New York, vad kan bli fel? Renee Benett, spelad av Amy Schumer, slår en dag i skallen och tuppar av. När hon vaknar upp har hennes självförtroende växt och hon känner sig som en helt annan tjej – men ingen annan märker någon skillnad. I filmen ses bland annat Michelle Williams och Naomi Campbell.

5. McQueen

Premiär: 8 juni 2018

Filmen berättar historien bakom den brittiske modeskaparen Alexander McQueens karriär. Med nya ideér och utmärkande modeshower tog han modevärlden med storm. Filmen McQueen är en skildring av modehistoriens främsta genier!

6. Kärlek över haven

Premiär: 8 juni 2018

I Kärlek över haven ser du Oscarsbelönade Alicia Vikander och James McAvoy i en romantisk dramafilm. Danielle förbereder sig för ett djuphavsprojekt och James jobbar som spion. När de möts finner de direkt tycke för varandra men när James tillfångatas av jihadister i Somalia sätts kärleken på prov.

7. Whitney

Premiär: 6 juli 2018

Med hjälp av familj, vänner och samarbetspartners skildras världsstjärnan Whitney Houston i denna första officiella dokumentär om hennes liv. Tittaren får ett gripande perspektiv och får ta del av ljud- och videomaterial som aldrig förut har visats.

8. Mamma Mia! Here We Go Again

Premiär: 18 jul 2018

Mamma Mia is back! Filmen tar oss tillbaka till Grekland och vi får följa med i Donnas ungdomsår. Räkna med kärlek, sång och skratt!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!