Nöje

8 Instagram-konton som garanterat kommer få dig att skratta

Metro Mode tipsar om åtta Instagram-konton som kommer liva upp i vinterslasket.
Har du tröttnat på ditt Instagramflöde? Är det samma bilder om och om igen? Då har du kommit helt rätt! Vi tänkte nämligen dela med oss av våra favoriter på Instagram, de konton som alltid får oss att dra på smilbanden. Vad sägs om roliga hundar, fyndiga texter eller härliga ordvitsar?

@aldrigbae

@aldrigbae

Underfundiga texter med hög igenkänningsfaktor. Hur roligt är inte det? In och kika på kontot här. 

Foto: @aldrigbae

Nästa bild
@digbyvanwinkle

@digbyvanwinkle

Digby och Alo är två griffons från Nya Zeeland och på kontot Digbyvanwinkle får vi följa med på deras upptåg. Gillar du roliga hundar så ska du verkligen kolla in det här kontot. 

Foto: @digbyvanwinkle

Nästa bild
@girlwithnojob

@girlwithnojob

På det här kontot kryllar det av roliga memes. Har du en tråkig dag? Gå in på det här kontot och dagen kommer bli lite roligare.

Foto: @girlwithnojob

Nästa bild
@gundesvansomindian

@gundesvansomindian

Det här kontot är så sjukt så det blir kul. Kända personer photoshopade in i olika miljöer och med ett roligt rim. Har du inte kollat in det än så måste du göra det direkt. Vi lovar att kommer fastna och skrolla igenom hela flödet.

Foto: @gundesvansomindian

Nästa bild
@jempieteckningar

@jempieteckningar

Ordvitsar och paint, det låter väl som en oslagbar kombo! Jennie, konstnären bakom teckningarna, beskriver kontot såhär: “jag har dålig humor och ritar fult, då kan det bli så här.” Skämten är så tråkiga att det blir kul.  Ett fantastiskt konto som du borde kolla upp genast. 

Foto: @jempieteckningar

Nästa bild
@stenmarksbilder

@stenmarksbilder

Jan Stenmarks teckningar är lika klassiska som roliga. Det finns ett helt Instagram-konto fullt med alla hans fantastiska bilder. Kolla in det här!

Foto: @ stenmarksbilder

Nästa bild
@villfarelser

@villfarelser

Mathias Leclér som driver kontot beskriver bilderna som humor med allvar. Vi kan inte annat än att hålla med. Hans bilder är så otroligt roliga! Gå in och kolla på momangen.

Foto: @villfarelser

Nästa bild
@grapoluponape

@grapoluponape

Vem får inte nog av härliga ordvitsar? Inte vi i alla fall. Varje dag dyker det upp en rolig bild som garanterat kommer få dig att fnissa. Kolla in kontot här. 

Foto: @grapoluponape

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!