Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

8 presenttips på Alla hjärtans dag – beroende på hur länge ni har varit tillsammans

Kärlekens stora dag närmar sig! Att komma på vad man ska ge till sin flickvän eller pojkvän är inte det lättaste, oavsett om man har varit tillsammans i tre månader eller tre år. Här listar vi åtta presenter som passar olika stadier i förhållandet. 

Foto: Unsplash/Nordic Nest

Alla hjärtans dag, en hel dag tillägnad kärleken, är snart här. Du och din käraste kan befinna er i en rosaskimrande nyförälskad dimma eller i trygghetens vagga – oavsett vilket kan det vara lika svårt att komma på en present att ge bort. Vi är många som känner så och därför listar vi presenttips för alla förhållandestadier. Kolla in nedan!

1 månad: En T-shirt med tryck KÖP

1 månad: En T-shirt med tryck

Efter en månad tillsammans håller man fortfarande på att lära känna varandra. Då kan det vara extra stressigt när Alla hjärtans dag närmar sig. Slå bort stressen och gå på magkänslan!

Det är roligt att hitta någonting som verkligen passar ens partner, som en t-shirt eller hoodie med ett personligt tryck – fundera över något som just din partner har nämnt att hen gillar.

T-shirt, 99 kronor, H&M.

KÖP

Nästa bild
3 månader: En bok KÖP

3 månader: En bok

Att ligga jämte varandra i sängen och läsa varsin bok, eller till och med ha högläsning, ger ordentligt med mysfaktor! Om boken är utvald med omsorg visar du att du vet vad din respektive tycker om och att du ansträngt dig för att hitta det.

Jag kan ha fel – och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk, 249 kronor, Björn Natthiko Lindeblad. Köp här.

KÖP

Nästa bild
6 månader: En gemensam upplevelse KÖP

6 månader: En gemensam upplevelse

Efter sex månader i ett förhållande kan det vara dags att börja nudda framtiden. Biljetter till en konsert eller en något annat som ni ska göra  gemensamt är ett perfekt sätt att visa att du ser en framtid med personen.

Här hittar du till exempel mest romantiska restaurangerna i Stockholm just nu.

KÖP

Foto: Brasserie Makalös

Nästa bild
1 år: Blommor KÖP

1 år: Blommor

Här har färg och antal betydelse. Visa vad du tycker om personen med hjälp av blommor. En blomma betyder “du är mitt allt” medan sju betyder “jag älskar dig”. Färgmässigt innebär en bukett med blåa, vita och röda blommor ett frieri …

Varför inte överraska med ett blombud? Den här tulpanbuketten kostar 445 kronor hos Interflora.

Läs mer och beställ här.

KÖP

Nästa bild
2 år: Champagneglas KÖP

2 år: Champagneglas

Var hemma lite tidigare och förbered en vacker dukning, givetvis med tända ljus. När din älskling kommer hem får hen ett paket innehållandes champagne- eller vinglas. Presenten kan användas redan under kvällen, efter att ni lagat en underbar middag som ni njuter av tillsammans.

Champagnekupor i 2-pack, 425 kronor, Ferm Living.

KÖP

Nästa bild
3 år: Doftljus KÖP

3 år: Doftljus

Det väldoftande ljuset är bara en liten del av hela presenten. I sovrummet döljer sig ett hemma-spa. Tre år in i ett förhållande har de flesta tröttnat på att ge massage, men det är ju så galet härligt att få!

Skäm bort din partner med en ordentlig oljemassage till levande ljus och avslappnande musik. Ljuset på bilden doftar mörkt sandelträ och orientaliska kryddor.

Pris: 274 kronor.

(Rek pris: 549 kr)

KÖP

Nästa bild
5 år: Klocka KÖP

5 år: Klocka

Symboliskt kan en klocka betyda mycket, som all tid ni tillbringar tillsammans. Du visar att du ger din tid till er relation. För att göra presenten alldeles speciell kan klockan graveras med ett betydelsefullt datum eller vackra ord.

Klocka, 1 899 kronor, Daniel Wellington.

KÖP

Nästa bild
10 år: Ett kärleksbrev KÖP

10 år: Ett kärleksbrev

När man gick i mellanstadiet kunde man ha turen att få ett och annat kärleksbrev. I vuxen ålder händer det inte lika ofta. Skriv ett brev till din käraste där du berättar vad han eller hon betyder för dig. Skriv från hjärtat och berätta om era finaste minnen tillsammans. Brevet uppskattas direkt och är en ständig påminnelse om er kärlek.

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!