Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

8 presenttips på Alla hjärtans dag – beroende på hur länge ni har varit tillsammans

8 presenttips på Alla hjärtans dag – beroende på hur länge ni har varit tillsammans
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/01/T-shirt_Asos.jpg

1 månad: En t-shirt med tryck

Efter en månad tillsammans håller man fortfarande på att lära känna varandra. Då kan det vara extra stressigt när Alla hjärtans dag närmar sig. Slå bort stressen och gå på magkänslan! Det är roligt att hitta någonting som verkligen passar ens partner, som en t-shirt eller hoodie med ett personligt tryck. T-shirten på bilden finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2017/01/Bok.jpg

3 månader: En bok

Att ligga jämte varandra i sängen och läsa varsin bok, eller till och med ha högläsning, ger ordentligt med mysfaktor! Om boken är utvald med omsorg visar du att du vet vad din respektive tycker om och att du ansträngt dig för att hitta det.

Foto: Unsplash

https://metromode.se/files/2017/01/Konsert.jpg

6 månader: Konsertbiljetter

Efter sex månader i ett förhållande kan det vara dags att börja nudda framtiden. Biljetter till en konsert eller festival i sommar är ett perfekt sätt att visa att man ser en framtid med personen.

Foto: Unsplash

https://metromode.se/files/2017/01/Ros_Unsplash.jpg

1 år: Rosor

Här har färg och antal betydelse. Visa vad du tycker om personen med hjälp av blommor. En blomma betyder “du är mitt allt” medan sju betyder “jag älskar dig”. Färgmässigt innebär en bukett med blåa, vita och röda blommor ett frieri…

Foto: Unsplash

https://metromode.se/files/2017/01/Skärmavbild-2017-01-31-kl.-14.42.09.png

2 år: Champagneglas

Var hemma lite tidigare och förbered en vacker dukning, givetvis med tända ljus. När din älskling kommer hem får hen ett paket innehållandes champagne- eller vinglas. Presenten kan användas redan under kvällen, efter att ni lagat en underbar middag som ni njuter av tillsammans. Glasen på bilden hittar du här.

https://metromode.se/files/2017/01/Ljus.jpg

3 år: Doftljus

Det väldoftande ljuset är bara en liten del av hela presenten. I sovrummet döljer sig ett hemma-spa. Tre år in i ett förhållande har de flesta tröttnat på att ge massage, men det är ju så galet härligt att få! Skäm bort din partner med en ordentlig oljemassage till levande ljus och avslappnande musik. Ljuset på bilden doftar mörkt sandelträ och orientaliska kryddor. Ljuset finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2017/01/Gantklocka.jpg

5 år: Klocka

Symboliskt kan en klocka betyda mycket, som all tid ni tillbringar tillsammans. Du visar att du ger din tid till er relation. För att göra presenten alldeles speciell kan klockan graveras med ett betydelsefullt datum eller vackra ord. Klockan i brunt skinn och roséguld finns här.

https://metromode.se/files/2017/01/Pinterest.loveletter.png

10 år: Ett kärleksbrev

När man gick i mellanstadiet kunde man ha turen att få ett och annat kärleksbrev. I vuxen ålder händer det inte lika ofta. Skriv ett brev till din käraste där du berättar vad han eller hon betyder för dig. Skriv från hjärtat och berätta om era finaste minnen tillsammans. Brevet uppskattas direkt och är en ständig påminnelse om er kärlek.

Foto: Pinterest/@m.lovethispic.com

Kärlekens stora dag närmar sig! Att komma på vad man ska ge till sin pojkvän eller flickvän är inte det lättaste, oavsett om man har varit tillsammans i tre månader eller tre år. Här listar vi åtta presenter, som passar olika stadier i förhållandet. 

Alla hjärtans dag, en hel dag tillägnad kärleken. Du och din käraste kan befinna er i en rosaskimrande dimma eller i trygghetens vagga, oavsett vilket kan det vara lika svårt att komma på en present att ge bort. Vi är många som känner så och därför listar vi presenttips för alla förhållandestadier. Kolla in bildspelet!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!