Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

8 resor du borde göra innan du fyller 30

Att fylla 30 är en milstolpe i livet, det är då du blir vuxen på riktigt. När du blir 30 förväntas det också att du vet vem du är, det finns inget bättre sätt att ta reda på det än genom att resa.

Foto: Unsplash/REX

Vi listar 8 typer av resor du borde göra innan du blir 30 som får dig att utvecklas som person och ta reda på livets stora frågor. Har du redan kommit på vem du är och fyllt 30? Då kan vi tala om att dessa resor är precis lika bra och härliga ändå – oavsett ålder.

Res med dina bästa vänner

Res med dina bästa vänner

Efter 30 brukar de flesta stadga sig, skaffa barn och göra annat som gör att en inte bara kan sticka iväg. Därför borde du dra iväg med dina bästa vänner på en lång resa där ni lever loppan.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Backpacka i Asien

Backpacka i Asien

När du är i 20-årsåldern har du kanske inte ett fast jobb än eller pluggar. Då är det ett ypperligt tillfälle att ge dig ut i världen och backpacka genom Asien eller någon annanstans. Du får uppleva en annan kultur och se mycket av länderna och du kommer lära dig så mycket om dig själv.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Cykla i Amsterdam

Cykla i Amsterdam

Lär dig uppskatta de små guldkornen är du är ute och reser. Ge dig ut på egen hand och upptäck pärlorna som inte står i guideboken. I cykelstaden Amsterdam ska du ju självklart ta cykeln.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Shoppa i New York

Shoppa i New York

Någon gång i livet måste du uppleva  pulsen i New York. Vad passar inte bättre att dra iväg en weekend och shoppa järnet?

Foto: Unsplash

Nästa bild
Zooma ut i paradiset

Zooma ut i paradiset

Det är ingen hemlighet att vi nästintill är beroende av att vara uppkopplade. Att zooma ut helt och inte lägga upp bilder på Instagram kan nästan vara olidligt. Därför är det också så behövligt. Åk till ett paradis (som Tulum eller liknande), stäng av telefonen och slappna av.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Hänga på en uteservering i Paris

Hänga på en uteservering i Paris

Ett steg i att hitta dig själv är att umgås med dig själv. Nog kan det vara helt underbart att resa tillsammans med någon. För det heter ju “delad glädje är dubbel glädje” av en anledning. Testa ändå att resa själv, eller i alla fall vandra ensam i en främmande stad och sätt dig på en uteservering i Paris och njut av att vara själv. För du är aldrig ensam i en stor stad.

Foto: REX

Nästa bild
Tågluffa i Europa

Tågluffa i Europa

När du är mellan 20-30 har du inte vant dig vid att hänga på lyxiga hotell med en massa bekvämligheter. Då kan du ge dig av med dina vänner och upptäcka Europa via tåg. Bo på skabbiga hotell och vandra runt i ett vackert Europa. Denna resa kommer ge dig minnen för livet.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Åk på roadtrip i Kalifornien

Åk på roadtrip i Kalifornien

Alla har väl någon slags dröm om att åka på roadtrip i USA (tack, Thelma och Louise för det). Det finns en anledning till att så många vill göra det. För det finns så många fina och vackra vägar där, men ska du göra en resa så ska du åka Route 1 mellan L.A och San Francisco.

Foto: REX

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!