Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

8 saker du garanterat har varit med om tillsammans med din BFF

Vi har nästan alla den där speciella personen i våra liv som vi älskar att gråta, skratta och bara vara tillsammans med. Då menar vi inte en kärlekspartner utan din själsfrände (din BFF). 

Foto: REX

1. ÄTIT
Då menar vi inte äta som i äta tills man är mätt, utan vi menar verkligen ÄTA. Som att göra slut på en Ben & Jerrys på noll och inga sekunder, dela på en familjepizza eller äta lika mycket godis som i Pippi. Är ni tillsammans så kommer ni garanterat inte behöva var hungriga.

2. Gömt er för personer
Ja, ni vet precis vad vi menar. Ni har stått där i affären bakom flinghyllan tillsammans och väntat på att Mr eller Mrs X har försvunnit. Ni har förmodligen stått, suttit och legat på många märkliga ställen tillsammans just för att slippa undan ett jobbigt möte.

via GIPHY

3. Hatat
Och som ni har hatat. Det kan vara vad som helst egentligen, en person som köpt en likadan tröja, en som trängt sig i kön eller en gammal kärlek. Gillar inte din BFF den personen då gör inte du heller det. En för alla, alla för en.

4. Hjälpt varandra hem när en varit för full
Ni har stått där på krogtoaletten och hållit upp varandras hår (för det är tecken på äkta kärlek det). Ni har övertalat vakter och chaufförer om att er BFF mår strålande och är bara lite magsjuk, allt för att din BFF ska komma hem ordentligt. Du har kontrollerat att nycklar, pengar och mobil är med när ni lämnar krogen. 

via GIPHY

5. Tagit till våld när hen ska kontakta ett ex
Är det någonting, förutom hårupphållande, som är ens BFFs främsta uppgift så är det att förhindra att den andra halvan kontaktar ett ex. Då är alla medel tillåtna!

6. Börjat och slutat med dieter och träning
Först har ni peppat varandra till att komma igång med ert “nya” jag. Ni har gått på spinningpass, varit ute och sprungit, druckit gröna juicer och bara ätit raw food – i max två veckor. Sen har ni övertalat varandra om att ni ska träna imorgon och att GB Sandwich nästan är nyttigt eftersom det ändå består av brunt bröd. Efter några veckor börjar cykeln om.

7. Tagit graviditetstest 
Ni har nästan tagit testet tillsammans, en på vardera sida toalettdörren. Har inte din BFF varit närvarande har du med största sannolikhet pratat med henne i telefon, medan du kissat på stickan. För det är vad ni gör, ni är med i alla stora stunder.

via GIPHY

8. Ni har fulgråtit tillsammans
Är en sak ni har gjort på den här listan så är det detta. Oavsett om det varit av lycka eller sorg så har ni gråtit så snoret runnit och ansiktet hopskrynklat. Kanske är det bara en som har gråtit eller så grät ni tillsammans, kanske var det någon som varit elak eller så tittade ni på The Notebook.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!