Nöje

8 saker som gör att du uppfattas som attraktiv

Hur du agerar och beter dig är mycket mer avgörande när det kommer till attraktivitet än hur du ser ut. Nedan listar vi egenskaper och beteenden som gör att du uppfattas som attraktiv!

Foto: Pexels

Även om man kan falla för ett par vackra ögon är det sällan något som räcker i längden. När det kommer till attraktivitet är det nämligen helt andra saker som spelar roll än endast ett bildskönt ansikte. Nedan listar vi åtta viktiga personlighetsdrag och beteenden som attraktiva personer ofta har!

 • Har ett öppet kroppsspråk

  Ett öppet kroppsspråk är mer attraktivt än ett slutet, då det signalerar att man är inbjudande och intresserad av andra.
 • Får andra att skratta

  Många tycker att humor är en attraktiv egenskap och genom att få andra att skratta och på så sätt känna sig bekväma och sedda upplevs man ofta som attraktiv.
 • Är intresserad av andra

  Det uppfattas också som attraktivt att man är kapabel att lyssna på andra och att man visar intresse för sin omgivning. Självupptagna människor uppfattas sällan som attraktiva.
 • Har få dåliga vanor

  Dåliga vanor som rökning och överdriven alkoholkonsumtion uppfattas ofta som oattraktivt. Tänk över dina dåliga vanor om du vill att din omgivning ska uppfatta dig som attraktiv.
 • Tycker om att lära sig nya saker

  Att vara nyfiken på att lära sig nya saker och samtidigt ödmjuk kring det man inte kan uppfattas också som en attraktiv egenskap av många.
 • Tar hand om sig själv

  Att ta hand om sig själv och ha sunda och bra vanor syns ofta på en person. Det uppfattas nästan alltid som attraktivt att vara en person som tar väl hand om sig själv.
 • Får andra att känna sig attraktiva

  Genom att få andra att känna sig sedda och attraktiva uppfattas man också lättare som attraktiv. Snåla inte på komplimanger till din omgivning!
 • Luktar fräscht

  Hur vi luktar spelar också stor roll för hur vi uppfattas. Att lukta fräscht och rent är ett stort plus hos många!

Källa: Business Insider

Foto: Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!