Nöje

80-åringen som ger contouring ett helt nytt ansikte

contouring 80aring

“Tänk vad lite smink kan göra” är ett relativt vanligt uttryck, men om den här nyheten kan sträcker vi oss ännu lite längre och säger: se vad en överdos av smink kan göra! Den här damen har med hjälp av contouring och diverse andra produkter fått till ett utseende som vi inte trodde att vi skulle se på någon 80-åring, någonsin!

 
Det är make up-artisten Tea Flego från Kroatien som satsade på att göra en fullbordad contouring och sminkning på sin mormor Livia. Hon fotade och filmade detta vilket har väckt stor uppmärksamhet på Instagram och i internationell media.

Även om vi tycker att den här mormorn faktiskt är finare i sitt naturliga utseende och inte alls behöver en så tung sminkning som på de här bilderna så måste vi erkänna att vi är fascinerade över resultatet! Kolla in bilderna och klippen här!
 

 

Hello guys 🙂 YOU LIKED IT -YOU GOT IT Granny Livia (79) & @teaflego makeupartist @nenadbravar photo #teaflego#glamma Wearing Our favorite @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills contour kit cream in Fair @anastasiabeverlyhills illuminator So Hollywood @anastasiabeverlyhills DIPBROW medium brown #makeupfreak#makeuptransformation#makeup#makeupobsessed#makeupoftheday#wakeupandmakeup#1minutemakeup#makeupgirlz#talkthatmakeup#instamakeup#instabeauty#instablogger#beautyblogger#makeupartistsworldwide#worldmakeupartists#anastasiabeverlyhills#sigmabeauty#lorac#morph#iconiccosmetics#revolutioncosmetics#maccosmetics#hudabeauty#shophudabeauty#mootd#anastasiabeverlyhills@anastasiabeverlyhills@wakeupandmakeup#wakeupandmakeup@slave2beauty@makegirlz@[email protected]@makeupslaves@allmodernmakeup@worldmakeupartist@makeup_clips@glamvids@liveglam

Ett foto publicerat av makeupbyteaflego (@teaflego)

 


 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!