Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

9 lögner Carrie Bradshaw berättade för oss om livet

Vi vet, vi har alla någon gång varit avundsjuka på Carrie Bradshaw och velat ha hennes liv. För hur härligt har det inte verkat att leva singelliv på Manhattan, köpa designskor och på i en drömlägenhet? Fast är är det verkligen like härligt som det verkar? Tydligen så har Carrie ljugit oss rakt upp i ansiktet. Här listar vi hennes bästa lögner.

carrie-bradshaw-sex-and-the-city

1. Du kan utan problem springa runt på stan i skyhöga klackar
Om du inte är Carrie Bradshaw eller någon annan i Sex And The City så kommer dina fötter skrika av smärta om du så bara ska göra några snabba ärenden på stan. Att springa efter taxis eller gå runt en hel dag i klackar är helt omöjligt. Ja, om du inte har fötter av stål såklart.

2. Du kan gå ut och äta (och framförallt dricka fina drinkar) varje kväll
Om du inte är supertät eller vill göra av med hela din lön på mat så går det inte att äta ute varje kväll. Att göra som Carrie som aldrig har använt sitt kök är bara dumt. Vi kan bara tänka oss vad det kostar att köpa 3 mål om dagen … Lägg sen på några cosmopolitan på det.


3. Det är superlätt att dejta i en storstad

I verkliga livet kämpar vi för att hitta en bra person att dejta, vi behöver inte stå och välja mellan två drömmiga partners.

4. Det är helt okej att lägga hela din lön på skor
För du behöver inte alls betala hyra, för hyresvärden är helt okej med att du köpte ett par Manolo Blahnik istället. Dessutom så måste man veta hur ett bankkonto fungerar, det tillhör lite det där med att vara vuxen.


5. Du behöver aldrig åka kommunalt

För taxis finns överallt och det är dessutom gratis. Eller?

6. Du kan bete dig som skit mot dina vänner och även ha hur många som helst
För det är ju helt okej att avbryta sin vän när hon pratar om sin cancer för att istället prata om sina killproblem. Det är helt okej.

7. Äktenskapet är målet med livet
Den enda som inte tycker att det värsta som finns är att vara singel är Samantha. De andra strävar efter att hitta en man.

via GIPHY

8. Du kan träffa dina vänner varje dag
Det är ett under att fyra heltidsarbetande kvinnor får till det att ses nästan varje dag. Vi vet nog hur svårt det kan vara att få till det att två personer ska ses för en brunch, men fyra… Det måste ligga en hel vetenskap bakom detta. Hur går det till? Det var också så vi trodde att livet skulle vara, vi kommer jobba med olika saker men ändå ses nästan varje dag. Hade du tid lördagen om fyra veckor? Jaha, men då kan inte du … Hmm …

9. Det är helt rimligt att leva i New York (eller vilken annan stad som helst) genom att endast skriva en krönika i veckan.
Om inte Carries tillverkar guld vid sidan av så är det helt omöjligt att hon kan leva sitt liv genom att endast vara en frilansande skribent. Som dessutom bara skriver en krönika i veckan. Någon har räknat ut att hon i början av serien tjänade ungefär 20 000 dollar per år vilket är ungefär 160 000 svenska. Du kan ju tänka själv hur långt den lönen räcker …

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!