Nöje

9 nya storfilmer du definitivt inte vill missa 2017

Vi blickar framåt och listar höjdpunkterna under filmåret 2017. Emma Stone och Ryan Gosling återförenas i en musikal och så har vi premiären vi alla väntar på – Skönheten och Odjuret. 

nya-filmer-2017-snurr

 

27 januari – La la Land

Emma Stone och Ryan Gosling återförenas i en sprakande musikal som är en hyllning till ”Old School Hollywood”-filmer. Filmen handlar om den blivande skådisen Mia och jazzpianisten Sebastian. De förälskar sig i varandra och ju framgångsrikare de blir desto svårare blir det att hålla kärleken i liv.

 

 

3 februari – Jackie

Natalie Portman gestaltar Jackie Kennedy i ett starkt och intimt porträtt. I filmen får vi följa Jackie dagarna som följde efter att hennes make och USAs president John F. Kennedy blivit mördad.

10 februari – Fifty shades darker

Uppföljaren till Fifty shades of Grey, vi får återigen träffa Christian Grey och Anastasia Steele.

 

 

24 februari Dolda tillgångar (Hidden Figures)

Filmen är baserad på en sann historia och handlar om tre matematiskt begåvade kvinnor med afro-amerikanskt ursprung. De anställdes av NASA för att räkna ut hur de ska skicka upp astronauten John Glenn i rymden.

 

 

17 mars – Skönheten och Odjuret

Premiären vi alla väntar på. Äntligen har det blivit dags att se Emma Watson som Belle och Dan Stevens som Odjuret i filmatiseringen av Disneys klassiker.

 

 

Maj – Annabelle

Mådde du dåligt när du såg Annabelle? Förbered dig då på att se Annabelle 2 -dockan är tillbaka.

 

 


Maj – Life

Sci-Fi/thriller filmen Life är full av svenska ansikten – Daniel Espinosa regisserar och Rebecca Ferguson är en av astronauterna. Filmen handlar om en rymdstation som hittat det första beviset på att det finns liv på mars.

 

 

Juli – Dunkirk

Christopher Nolans storslagna Action-thriller om Operation Dynamo under andra världskriget. Dunkirk är också Harry Styles skådespelardebut.

 

 

September – Det (It)

penny

Rädd för clowner? Då ska du inte se den här filmen. Stephen Kings skräckclown Pennywise är tillbaka, denna gång spelad av Bill Skarsgård.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!