Nöje

9 saker att göra nu när snön är här (som vi har längtat!)

Snön är tillbaka för denna säsong och vi är så lyckliga över det! Känslan av att det blir ljusare ute och de vackra vita miljöerna ger oss ett leende på läpparna. Du som hatar snö kan påminna dig själv om att det finns nio roliga saker att göra när snöflingorna tittar fram.

att-gora-nar-det-snoarFoto: Aaron Benson, Alisa Anton/Unsplash

1. Ut och fota

Vare sig det är en outfit-bild som ska fotas eller ett vackert landskap så blir bilderna så mycket snyggare när snön ligger på. Det är bara att erkänna, snön är sjukt instagram-vänlig!

2. Låt ditt inre barn titta fram

Strunta i att det bara är barn som åker skridskor och pulka – haka på roliga aktiviteter du med! Klä dig varmt och ge dig ut i snöbacken, att åka pulka kommer definitivt bjuda på ett och annat skratt.

3. Åka skidor

Utöver skridskor och pulka så gör snön det möjligt att plocka fram skidorna igen, äntligen!

4. Mysig promenad

Eftersom det blir ljusare nu när snön är här så känns promenaderna så mycket mysigare. Ta med en vän eller din hund ut i skogen och njut av vyerna. Glöm att det är kallt för så fort du får upp takten blir du varm igen.

5. Stanna hemma

Nu när snön är här känns det som en rimlig anledning att man inte måååste ta sig ut. Stanna hemma, kolla på en film och tänd massa ljus – beundra snön på avstånd. Behöver du tips på filmer att se kan du spana in vår lista med de elva bästa filmerna på Netflix just nu.

6. Drick varm choklad

Det kan tyckas överskattat men det är det faktiskt inte, att dricka varm choklad när snöflingorna faller ner höjer mysfaktorn med 100 procent. Vare sig du tar en mysig liten promenad till ditt favoritfik eller stannar hemma så är en rykande kopp choklad med marshmallows och grädde synonymt med vintern. Vill du variera koppen borde du kika in dessa 12 goda och lyxiga recept på varm choklad.

7. Uppdatera vintergarderoben

Vintern och kylan kräver nya plagg i garderoben. Plocka fram dina varmaste tröjor, ge dig ut på jakt efter en ny mössa och investera i en skön och varm jacka. Låt dig inspireras av elva snygga och varma sneakers att bära i vinter här.

8. Blicka fram mot jul och nyår

Snöflingorna som faller ner påminner oss om att jul och nyår närmar sig med stormsteg! Förbered dig på mysiga adventsfikor med lussebullar, julmust och knäck. Här kan du få inspiration av tre stilsäkra outfits som är säkra kort inför julens alla tillställningar. Nu börjar det också bli dags att planera in nyårsplanerna och vilken klänning du ska klicka hem inför nyårsnatten.

9. Dejta!

Vare sig det är en första dejt eller att du hittar på något med din partner sen flera år tillbaka gör snön allt så mycket mer romantiskt! Passa på att göra något relaterat till snön och hitta på något nytt. Vintern är perfekta tillfället för att dejta, det finns både roliga (till exempel pulka och skridskor) och mysiga aktiviteter (mysa och dricka varm choklad).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!