Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

9 sjuka konspirationsteorier fans har om Hollywoodkändisarna

Foto:REX

Har du någon gång tänkt på att Pharell Williams är en vampyr, Justin Bieber är en reptil eller Beyoncé en klon? Nej, vi trodde väl det men det är det (tro det eller ej) personer som har gjort. Vi pratar såklart om märkliga konspirationsteorier fans har om kändisar.

Vi har samlat de sjukaste och knasigaste teorierna som cirkulerar runt på nätet. Det är orimligt många som handlar om personer som blivit klonade.

Lady Gaga är hermafrodit

Lady Gaga är hermafrodit

Efter att det publicerats bilder från en Lady Gaga-konsert började ryktena spridas. För vad var det en såg vid kjolen? En bula? Fansen började spekulera och den enda rimliga förklaring var att Lady Gaga måste vara hermafrodit.

– Jag älskar ryktet att jag har en penis … Det gör att jag älskar mina fans ännu mer eftersom 17.000 av dem kommer till en arena varje kväll och de bryr sig inte om jag är en man, en kvinna, en hermafrodit, bög, straight eller transperson .

Foto: REX

Nästa bild
Pharell Williams är en vampyr

Pharell Williams är en vampyr

För några år sedan började den här bilden spridas på sociala medier. Det tycktes som att Pharell Williams inte åldrades – så han måste vara vampyr. Sen hittade någon en bild på en indian som var väldigt lik Pharell.

Han har dock själv dementerat detta och sagt att han inte är en vampyr.

– Jag är ingen vampyr och jag dricker inte andra människors blod, säger Pharell Williams till Time out London.

Foto: REX

Nästa bild
Beyoncé är en klon

Beyoncé är en klon

När Beyoncé dök på Met-galan i våras tyckte fansen att hon inte var sig lik. De tyckte hon såg mycket annorlunda ut. Det verkade som att den riktiga Beyoncé var utbytt mot en klon (såklart). Det slutar inte där.

Att Beyoncé skulle vara en klon förklarar också varför hennes graviditet var så märklig. När hon dök upp i Australiensisk TV, verkade det som att hennes mage vek ihop sig. Nu har det kommit teorier som säger att det var en klon som bar Blue Ivy och den riktiga Beyoncé bar en fejk-mage (ahaa, så måste det vara).

Att hon är en klon skulle också förklara varför hon betedde sig märkligt på en Brooklyn Nets match. 

Just det, vi glömde säga att klonen heter Sascha Fierce!

Foto: REX

Nästa bild
Kholé Kardashian är ingen Kardashian

Kholé Kardashian är ingen Kardashian

Kholé Kardashian skiljer sig från sina systrar i utseende och längd, den enda logiska förklaringen till det måste vara att de inte har samma pappa. Det är i alla fall vad flera personer tror. O.J Simpson och Alex Roldan har förts fram som potentiella kandidater.

Hon förnekar alla rykten och tycker att folk ska sluta prata om hennes pappa. Vilket vi verkligen kan förstå.

Foto: REX

Nästa bild
Nicolas Cage är odödlig

Nicolas Cage är odödlig

Nicolas Cage är odödlig, det visste du väl? Någon hittade en bild på en man från Tennesee, bilden var tagen på 1800-talet och var nästan identisk med Nicolas Cage. Han måste alltså vara odödlig och vampyr.

Nicolas påstår  själv att han inte dricker blod och att han kan se sin egen spegelbild.

Foto: REX

Nästa bild
Beyoncé är Solanges mamma

Beyoncé är Solanges mamma

Det är dags för ännu en konspirationsteori om Beyoncé. Tydligen så är inte Beyoncé och Solange systrar utan mamma och dotter(!?).

Det skulle då betyda att Beyoncé fick Solange när hon var fem år. Det finns en annan teori som säger att Beyoncé inte alls är född 1981 som hon säger utan egentligen 1974.  Det skulle betyda att Beyoncé fick Solange när hon var ungefär 12-13 år. Vilket är väääldigt ungt.

Foto: All over press

Nästa bild
Justin Bieber är en reptil

Justin Bieber är en reptil

Ja, du läste rätt. Justin Bieber är en reptil. Det är i alla fall vad folk tror. Efter att det läckt en video från Justin Biebers rättegång började personer tro att han är en “Shapeshifter” att han är en person som är en blandning av reptil och människa. Anledningen? Jo, hans ögon såg helt plötsligt jättemärkliga ut under rättegången. 

Foto: REX

Nästa bild
Kim Kardashians Saint West är fejk

Kim Kardashians Saint West är fejk

I december förra året föddes Kim Kardashians andra barn Saint West. Eller? Det finns nu personer som tror att Kim K fejkade hela graviditeten och dessutom fejkat bilder på Saint West. Anledningen till denna teori är att Kim, som i vanliga fall lägger upp allt på sociala medier, knappt lagt ut några bilder på sin son.

I en intervju berättar Kim att anledningen till att hon inte lagt upp någonting är för att hon vill att Saint ska kunna leka som vilket barn som helst. Hon berättar även att han självklart existerar. Vad annars?

Foto: All over press

Nästa bild
Megan Fox är en klon

Megan Fox är en klon

Som sagt, det finns personer som tror att “någon/några” byter ut kändisar mot kloner. Megan Fox är en av deras största “bevis” på detta. Eftersom hon ändrat utseende flera gånger de senaste åren så är den enda logiska förklaringen att hon är en klon. De tror också att hon blivit utbytt flera gånger.

Megan Fox och Beyoncé är inte de enda de tror är kloner. De tror bland annat att John Travolta, Miley Cyrus och Eminem är kloner.

Foto: REX

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!