Nöje

Aaron Carter och fästmön går skilda vägar – en vecka efter förlossningen

För en vecka sedan fick Aaron Carter och dåvarande fästmön Melanie Martin sonen Prince. Nu skriver Aaron Carter i ett twitterinlägg om det dramatiska uppbrottet.

Foto: Instagram @aaroncarter

Han anger att grunden till att paret gått skilda vägar är “personliga skäl” och menar att en “väldigt stor lögn” har uppdagats som involverat Aarons tvillingssyster Angel Conrad. Tvillingsyskonen uppges ha en dålig relation och nu menar Aaron att exfästmön har haft kontakt med Angel bakom hans rygg.

Menar att familjen vill sätta honom under förmyndarskap

Han skriver bland annat på Twitter att “Jag har ingen familj nu. Jag blev lurad och hon har ljugit för mig. Jag kan inte förstå att hon förrådde mig på det här sättet. Jag gav henne världen”, skriver han. Aaron skriver också att hans familjemedlemmar försöker sätta honom under ett förmyndarskap.

Syskonen fick beviljat besöksförbud

Aarons syskon, tvillingsystern Angel och tidigare Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter ansökte om och fick beviljat besöksförbud mot Aaron Carter i september 2019. Bland annat efter att Nick Carter anklagat sin lillebror för att ha dödshotat hans gravida fru och ofödda barn.

Aaron Carter har kämpat mot missbruk och psykisk ohälsa de senaste åren och har bland annat gripits för innehav av droger och legat inne på rehab. I samband med besöksförbudet skrev Nick Carter på Twitter att “Vi älskar vår bror och hoppas att han får den behandling han behöver innan han skadar sig själv eller någon annan.”

Källa: PageSix

Foto: Instagram @aaroncarter

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!