Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

ABBA återförenas på scenen och planerar helt ny underhållningsupplevelse 2017

Under söndagen den 23 oktober fick ett gäng lyckligt lottade personer (ehm delar av Sveriges absoluta kändiselit) vara med om något utöver det vanliga när Björn Ulvaeus och Benny Andersson firade 50 år som artister. På kvällen återförenades nämligen ABBA på Berns salonger där de framförde “You and I” tillsammans (och vi bara ryser av storheten). 

Abba-aterforenas

Det är alltså 50 år sedan Björn och Benny träffades och började berika Sverige och världen med sina ljuva toner. På plats under firandet på Berns fanns även Agneta Fältskog och Anni-Frid Lyngstad som dessutom slutade upp på scenen tillsammans med Björn och Benny.

 

Anni-Frid Lyngstad säger att kvällen var känsloladdad till Expressen.
“Den här kvällen var helt fantastisk. Väldigt mycket känslor. Vi har gjort en resa genom vår historia, framför allt Benny och Björns. Det har varit väldigt nostalgisk.”

 

Att det var historiskt kan nog alla hålla med om och nu kommer ännu en härlig nyhet från ABBA-gänget. De kommer nämligen skapa en ny typ av “underhållningsupplevelse” som de as we speak planerar med American Idol-mannen Simon Fuller. Det enda vi vet så här långt är att tittarna ska känna och uppleva Abba på någon form av nytt sätt med virtuell verklighet och artificiell intelligens.

 

Medlemmarna i gruppen är alltså själva med i skapandet, skriver skivbolaget Universal i ett pressutskick.

 

“Vi inspireras av framtidens möjligheter och älskar att vara en del i skapandet av något nytt och dramatiskt här. En tidsmaskin som fångar essensen av det vi var. Och är.” säger Benny Andersson.

 

Frida Lyngstad fortsätter.”Våra fans runt om i världen frågar alltid efter en återförening så jag hoppas att den här nya Abba-skapelsen kommer göra dem lika entusiastiska som mig.”

 

Som de ABBA-fans vi är (hur kan man inte vara?) kan vi seriöst INTE vänta till 2017 då mer information kring detta väntas komma! Spännande är bara förnamnet…

 

Källa: Expressen och ELLE.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!