Nöje

Absolut Passionfruit – ny fräsch smak från Absolut

Inför våren och sommarens festligheter lanserar Absolut en nyhet: Absolut Passionfruit – ett nytt och friskt tillskott i familjen. Den nya smaken är skapad för att göra perfekt balanserade drinkar. Absolut Passionfruit finns tillgänglig på Systembolaget från 22 april.

Absolut Passionfruit har en intensiv doft med en fräsch karaktär av solmogen passionsfrukt följt av toner av tropisk fruktighet. Kombinationen passionsfrukt och tonerna från tropiska frukter förenas i en välbalanserad sötma för att bilda en behaglig och len smak med en distinkt karaktär av passionsfrukt.

Absolut Passionsfruit är en fräsch smak som passar perfekt för svalkande drinkar till sommaren. Absolut Passionfruit Martini är en fruktig passionsfruktsdrink som serveras med en shot champagne vid sidan av – ett trevligt sätt att starta kvällen på. Ett lite syrligare alternativ till en aperitif är Absolut Passion For Days, där frisk lime möter det tropiska från passionsfrukt och mango.

Absolut Passionsfruit finns i Systembolagets tillfälliga sortiment från 22 april.

Passionfruit Martini

Passionfruit Martini

Du behöver:

45 ml Absolut Passionfruit
25 ml passionsfruktspuré
15 ml vaniljsirap
1 skiva ananas
1/2 passionsfrukt

Gör så här:

Mosa en skiva ananas i en shaker. Addera Absolut Passionfruit, passionsfruktkött från en halv passionsfrukt, vaniljsirap och passionsfruktspuré. Skaka och dubbelsila ner i ett kylt cocktailglas. Garnera med 1/2 passionsfrukt ovanpå drinken.

Servera tillsammans med en shot champagne.

Nästa bild
Cosmojito

Cosmojito

Du behöver:

40 ml Absolut Citron
10 ml De Kuyper Triple Sec
30 ml tranbärsjuice
15 ml limejuice
10 ml sockerlag
8-10 blad mynta
1 apelsin, skiva

Gör så här:

Stöt myntabladen försiktigt i botten på ett highballglas och tillsätt därefter en apelsinskiva samt de resterande ingredienserna. Fyll glaset med krossad is så att myntan och apelsinskivan packas i den nedre delen av glaset.

Granera med en myntakvist och en apelsinskiva. Njut!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!