Nöje

Adam Levine anklagas för otrohet – hade hemligt förhållande i ett år, hävdar modell

Endast några dagar efter att nyheten om att Adam Levine väntar sitt tredje barn med frun Behati Prinsloo släpptes anklagar Instagram-modellen Sumner Stroh artisten för otrohet. “Jag känner mig utnyttjad”, säger Stroh i en video på TikTok.

Foto: Instagram @bethatiprinsloo

Förra veckan bekräftade Adam Levines fru, den före detta Victoria’s secret-modellen Behati Prinsloo, att hon och Maroon 5-sångaren väntar sitt tredje barn. Prinsloo och Levine gifte sig 2014 och har sedan tidigare barnen Dusty Rose, 5, och Gio Grace, 4. 

Instagram-modellen anklagar Adam Levine för otrohet

Endast ett par dagar efter att Prinsloo publicerade en bild på sin gravidmage gick Instagram-modellen Sumner Stroh ut och anklagade Levine för otrohet. Enligt Stroh har hon och Levine haft ett hemligt förhållande under ett års tid.

I en TikTok-video som har 15,7 miljoner visningar berättar Stroh att hon var “ung och naiv” när hon och Levine inledde affären:

“Ärligt talat så känner jag mig utnyttjad”, säger hon och berättar att hon inte var lika etablerad som hon är idag. “Jag var definitivt väldigt lätt att manipulera.”

Stroh, som nämner Levine vid namn videon, hävdar att hon inte hade hört av artisten på flera månader när han, enligt henne, plötsligt hörde av sig för att berätta att han var på väg att få ett till barn och att han ville döpa det till Sumner om var en pojke.

Instagram-modellen säger även att hon egentligen inte hade velat berätta om affären offentligt, men att en av hennes vänner – som hon hade skickat skärmdumpar av sina konversationer med Levine till – annars skulle ha sålt historien till en tidning.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

Adam Levine: “Gick över gränsen”

Sedan Strohs video fick spridning har Adam Levine själv till synes svarat på anklagelserna. På Instagram skriver sången:

“Det är mycket som sägs om mig just nu och jag vill rensa luften. Jag hade dåligt omdöme när jag pratade med vem som helst förutom min fru på ett flirtigt sätt. Jag hade inte en affär, men oavsett detta så gick jag över gränsen under en beklaglig period av mitt liv. I vissa fall blev det olämpligt, jag har tagit itu med det och vidtagit preventiva åtgärder för att reparera detta med min familj”, skriver Levine och fortsätter:

“Min fru och min familj är allt jag bryr mig om i den här världen. Att vara naiv och dum nog att riskera det enda som verkligen betyder något för mig var det största misstag jag någonsin kunde göra. Jag kommer aldrig att göra det igen. Jag tar fullt ansvar. Vi kommer att ta oss igenom det. Och vi kommer att ta oss igenom det tillsammans.

Foto: Instagram @adamlevine

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!