Nöje

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har blivit föräldrar

För några månader sedan nåddes vi av den glada nyheten att kändisparet Agnes Carlsson och Vincent Pontare väntade barn – och nu har deras dotter kommit till världen, det rapporterar Hänt.

Foto: Instagram @agnesofficial

I augusti avslöjade artisten Roger Pontare att hans son, Vincent Pontare, väntade smått tillsammans med Agnes Carlsson. I en intervju med Hänt berättade han att hans fem barnbarn snart skulle bli sex stycken:

“Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen”, sa Pontare då.

Fick en dotter i oktober

Vincent och Agnes träffades 2009 via gemensamma vänner och har musiken gemensamt: Agnes har haft en framgångsrik karriär sedan sitt genombrott i “Idol” 2005, medan Vincent är ena halvan av  låtskrivar- och producentduon Vargas & Lagola.

Paret är förlovade sedan ett antal år tillbaka och bor tillsammans i Stockholm – och nu har de dessutom blivit föräldrar till en liten flicka, det rapporterar Hänt. Enligt dem kom kändisparets dotter till världen för knappt en månad sedan, den 4:e oktober som har fått namnet Silvia Carlsson enligt folkbokföringen.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!