Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Agnes Carlsson sjunger i Aviciis nya låt “Tough love” – då släpps den!

Imorgon släpps den nya Avicii-låten “Tough love” och det är inga mindre än Agnes Carlsson och hennes kärlek Vincent Pontare som sjunger. Foto: TT

Tim “Avicii” Bergling lämnade ett helt album med nytt material när han gick bort förra året. Förutom det nästintill färdiga albumet så lämnade han även anteckningar om hur han önskade att musiken skulle låta. Albumet ”TIM” släpps den 6 juni men redan imorgon släpps singeln “Tough love” som är skriven och producerad av Tim Bergling tillsammans med Vincent Pontare och Salem Al Fakir.

Tim Bergling själv önskade att låten skulle sjungas av ett kärlekspar, en önskan som nu gått i uppfyllelse. Det är nämligen så att “Tough love” är en duett mellan Agnes Carlsson och hennes kärlek Vincent Pontare.

”Den här måste bli en duett. Det coolaste vore om det var ett riktigt par som sjöng. Eller ett par som jobbat ihop så pass mycket att de kan betraktas som ett par!”, skrev han i de anteckningar som han lämnade efter sig.

Låten beskrivs i ett pressmeddelande som en låt “i sann Avicii-anda” och ska ha indiska influenser efter att Tim Bergling under förra året utforskat musik från nordvästra Indien.

Källa: Expressen

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!