Nöje

Agneta Sjödin om skönhetsingreppet: “Kändes helt rätt”

I en intervju med Aftonbladet berättar programledaren Agneta Sjödin att hon har genomgått ett skönhetsingrepp som hon menar gör att hon ser piggare ut. “Det kändes helt rätt att göra det”, säger hon.

Foto: Instagram @agnetasjodin

Agneta Sjödin är en av våra mest folkkära programledare som efter tre decennier i branschen har medverkat i välkända program som Fångarna på fortet, Sikta mot stjärnorna och Let’s Dance. I en intervju med Aftonbladet öppnar hon upp om sin syn på skönhetsingrepp – och berättar om sin egen erfarenhet av dem.

Agneta Sjödin om skönhetsingreppet: “Ser piggare ut”

Fillers, trådlyft och botox är bara några av de många skönhetsingrepp som har blivit allt mer vanligt förekommande under senare år. Enligt Agneta Sjödin borde det vara upp till var och en huruvida man väljer att genomgå dessa eller ej:

“Jag tycker det är helt okej om folk vill göra det. Men jag tycker det är vackert att åldras och vackert med rynkor. Den här jakten att få bort alla linjer och att bli helt slät, det är lite tråkigt och uttryckslöst”, säger hon.

Sjödin berättar även att hon själv har genomgått ett skönhetsingrepp:

“Sedan kan jag förstå om man till exempel vill ta bort hängande ögonlock, det har jag full förståelse för. Jag har själv fixat ögonlocken och det kändes helt rätt att göra det. Det blev finare när jag sminkade ögonen och jag ser lite piggare ut.”

Foto: Instagram @agnetasjodin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!