Nöje

Åh! Meghan Markle och Prins Harry har äntligen förlovat sig

För bara ett litet tag sedan kom beskedet – Meghan Markle och Prins Harry har äntligen förlovat sig! Som om det inte var nog med det så verkar det som att förlovningsringen kommer bli någonting alldeles extra. 

Foto: Nathan Denette/REX

Kensington Royal meddelade idag den glada nyheten att skådespelerskan och prinsen har förlovat sig.

“Hans kungliga höghet prinsen av Wales är förtjust över att tillkännage förlovningen mellan Prins Harry och Ms. Meghan Markle. Bröllopet kommer att äga rum våren 2018. Vidare information om bröllopet kommer att tillkännages i sinom tid. Hans kungliga höghet och Ms. Markle förlovade sig i London tidigare i denna månad. Prins Harry har informerat Hennes höghet, Drottningen och andra nära familjemedlemmar. Prins Harry har också bett om hennes hand hos Ms. Markles föräldrar. Paret kommer att bo tillsammans på Kensington Palace i Nottingham Cottage.”

Än vet vi inte exakt hur förlovningsringen ser ut men Prins Harry ska ha designat den helt själv. Hur fint är inte det? Ringen ska enligt källor även ha en extra wow-faktor, den kommer nämligen prydas av diamanter från en brosch som varit ingen mindre än Prinsessan Dianas (Harrys bortgångna mamma). Vi längtar så efter att få se ringen!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!