Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Aidan återvänder till And just like that, enligt uppgifter

Var du ett fan av Carries pojkvän Aidan Shaw i Sex and the City? Då har vi goda nyheter: enligt uppgifter kommer Aidan att göra en comeback i And just like that, det skriver Deadline.

Foto: HBO Max

Aidan Shaw, en av Carries pojkvänner i kultserien Sex and the City, kommer att dyka upp i den andra säsongen av seriens uppföljare And just like that, det rapporterar Deadline.

Enligt sajten kommer Aidan – spelad av John Corbett – att medverka i ett flertal avsnitt i den nya säsongen. Varken Corbett själv eller HBO har kommenterat ryktena, men i april 2021 hintade skådespelaren om att han skulle medverka i serien:

“Jag tror att jag kan komma att vara med i en hel del avsnitt”, sa han då.

Sarah Jessica Parker: “Ett skämt”

Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie Bradshaw i serien, sa i en intervju i Watch What Happens Live tidigare i år att det var “möjligt” att Aidan skulle återvända – men påpekade samtidigt att hans kommentar var menad som ett skämt:

“Det var roligt att han sa det”, sa Parker. “Han tog kontakt med mig, väldigt vänligt, för han är en gentleman, och bad om ursäkt för att ha sagt det som ett skämt, och ja sa, ‘Nej nej nej, det är ett fritt land när allt kommer omkring’. Och jag tyckte att det var ganska förtjusande och rätt roligt.”

Den senaste gången som Aidan Shaw dök upp i Sex and the City-universumet var i Sex and the City 2 när han och Carrie sprang på varandra i Dubai. De delade då en kyss, varpå Carrie sprang iväg. Om ryktena stämmer kommer vi förhoppningsvis äntligen få reda på vad som hände med Aidans äktenskap – som uppenbarligen knakade lite i fogarna under tiden för den andra filmen – och tre barn.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!