Nöje

Alba August nervös inför “Så mycket bättre” 2024 – “Är en superintrovert person”

I höst kommer vi att få se skådespelerskan och artisten Alba August i “Så mycket bättre”, och för Aftonbladet berättar hon att hon ser fram emot inspelningen men att hon också är nervös. “Jag är i allra högsta grad en superintrovert person”, säger hon till tidningen.

Foto: TV4

Alba August är uppvuxen mitt i det svenska kulturlivet, med mamma Pernilla August och pappa Bille August har hon haft föräldrar med yrken som skådespelare och regissör. Själv har hon valt samma bana när det gäller skådespeleriet, men hon har också satsat på musiken, med stora framgångar inom båda fälten.

Är nervös inför inspelningen på Gotland

I sommar väntar en turné med Benjamin Ingrosso och även inspelning av tv-programmet “Så mycket bättre”, där kända artister tolkar varandras låtar. Till Aftonbladet berättar hon att hon ser fram emot inspelningen men att hon också är nervös, då hon beskriver sig själv en en “superintrovert person”. “När jag är på filminspelning brukar jag alltid gå runt med noise cancelling-hörlurar” berättar hon.

Men även om hon är nervös inför inspelningen är hon också glad för att medverka, och hon älskar att spela live. “Att få tolka massa bra låtar, det ska bli jätteroligt!” säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!