Nöje

Alexander Skarsgård bekräftar föräldraskapet – fick barn med Tuva Novotny i fjol

Aleksander Skarsgård har för första gången bekräftat sitt relativt nya föräldraskap, detta efter att en reporter från Entertainment Tonight gratulerat skådespelaren till just detta under premiären av Succession säsong 4.

Foto: SVT/HBO

Förra våren framkom det att skådespelarna Alexander Skarsgård och Tuva Novotny hade haft en relation sedan flera år tillbaka. Kort därpå blev det känt att Novotny var gravid, något som hon bekräftade på Elle-galan i slutet av april och sedan kommenterade under en intervju i Nyhetsmorgon:

“Det var lite svårt att undvika en niomånaders gravidmage från den vinkeln”, svarade Tuva – men avböjde att svara på frågan när bebisen skulle komma.

Så i november förra året fångades Skarsgård och Novotny på bild i New York. Skarsgård sågs bära på det som förmodades vara parets bebis, medan Novotny sköt en barnvagn framför sig.

Bekräftar föräldraskapet

Nu har Skarsgård för första gången bekräftat föräldraskapet. Under premiären av serien Successions fjärde säsong gratulerades den relativt nyblivna pappan av en reporter från Entertainment Tonight – varpå han tackade så mycket.

“Jag hoppas att du njuter av processen att vara pappa”, sa reportern.

“Det gör jag”, svarade Skarsgård och visade sedan upp ett gosedjur som han fått i samband med premiären.

“Jag fick den här på röda mattan”, berättade han.

Foto: SVT/HBO

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!