Nöje

Alexander Skarsgård om att vara pappa: “Ovant”

Förra året fick Alexander Skarsgård sitt första barn tillsammans med Tuva Novotny. Nu berättar han för Aftonbladet om livet som förälder.

Foto: Shutterstock

Den relativt nyblivna föräldern Alexander Skarsgård håller gärna sitt privatliv just privat, men nu har han kommenterat föräldraskapet i en intervju med Aftonbladet.

Alexander Skarsgård om sonen: “Är åtta månader nu”

Tuva Novotnys och Alexander Skarsgård relation var länge okänd för pressen, något som Sanna Lundell kommenterade i sin podcast Inte din morsa förra våren:

“Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det”, sa Lundell.

Kort därefter framkom det att Novotny var gravid, och i november fångades hon och Skarsgård på bild i New York tillsammans – Skarsgård med det som förmodades vara parets bebis i armarna, och Novotny med en barnvagn.

Nu har Skarsgård kommenterat föräldraskapet i en intervju med Aftonbladet. Efter att ha diskuterat sin nya film Infinity pool fick skådespelaren frågan om “hur det går att vara rätt nybliven pappa”, varpå han svarade:

“Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!