Nöje

Alexander Skarsgård vann pris på Golden Globes 2018 – se hans fina tacktal

Under natten gick en av årets stora film- och tv-gala av stapeln – Golden Globes och ingen mindre än Alexander Skarsgård tog hem priset för bästa manliga biroll. I talet tackade han alla de fantastiska kvinnor han fått äran att jobba med.

Alexander-skarsgardFoto: REX

Det är inte bara vi på Metro Mode som älskat miniserien Big Little Lies utan hela världen. Det visade sig verkligen under nattens gala där Nicole Kidman vann pris för bästa kvinnliga huvudroll och så såklart Alexander Skarsgård som prisades för sin roll som Nicole Kidmans make Perry Wright. Han fick även springa upp på scenen ytterligare en gång då tv-serien vann pris för bästa tv-serie. Det blev verkligen en storslam för den hyllade tv-serien.

I sitt tacktal började han med att berätta att hans åttaåriga vän Aston Larsson hade blivit besviken när Alexander, i höstas, vann en Emmy för samma roll.

– Jag har en vän som är åtta år gammal. Han blev förvånad när jag inte tackade honom efter Emmy-vinsten. Det misstaget ska jag inte göra igen. Aston Larsson, den här är till dig.

Han fortsatta att hylla de kvinnor han jobbat med i produktionen.

– Jag är här i kväll för att jag har haft privilegiet att få jobba tillsammans med en grupp extraordinära kvinnor.

Han passade också på att rikta ett extra stort tack till Nicole Kidman som spelar Alexander Skarsgårds fru Celeste Wright.

– Nicole, jag älskar dig. Tack för att du gjorde det här till den största upplevelsen i min karriär.

Se hela talet i klippet här nedan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!