Nöje

Alice Stenlöf om heta resan till Costa Rica

I Alice Stenlöfs senaste video avslöjade hon riktigt heta detaljer om livet i Costa Rica. I en frågestund tillsammans med tvillingarna Linnea Widmark och Maya Widmark avslöjade de att det fanns “kåthet i luften.”

Foto: Instagram @alicestenlof

Inluencern Alice Stenlöf befinner sig just nu i Costa Rica där hon solar, badar och festar med vännerna Linnea och Maya Widmark. Efter att hennes följare bett om en frågestund på youtube valde hon och vännerna att svara på följarnas frågor i en vlogg.

“Kåtheten som är i luften”

Under utfrågningen avslöjar Alice att det finns “kåthet i luften” och Linnea håller till viss del med. Linnea instämmer att det är “otroligt hett i luften” och att det inte endast beror på värmen. Linnea Widmark har tidigare varit tillsammans med Benjamin Ingrosso men valde efter uppbrottet att flytta till Costa Rica där hon fann kärleken på nytt i sin surfinstruktör.

I Alice vlogg enas alla tjejerna till sist om att det är något med atmosfären i Santa Teresa i Costa Rica. “Det är något i luften här, det är attraktion överallt”, säger Maya.

Foto: Screenshot Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!