Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alicia Vikander är årets designer för rosa Bandet

Oscarsbelönade skådespelaren Alicia Vikander är årets designer för rosa bandet och här kollar vi in hennes läckra design som börjar att säljas på måndag den 12 september. 

alicia-vikander

Oktober närmar sig, månaden då rosa bandet syns mer än någonsin runt om i landet på människors bröst. Det, för att visa stöd för kampen mot bröstcancer. Varje år pryds bandet av ett nytt mönster och 2016 är det vår svenska Hollywood-skådis Alicias tur.
 
“Jag blev så glad och stolt när jag fick frågan om att formge Cancerfondens rosa band. Jag, som så många andra, har upplevt cancer på nära håll och det här är mitt bidrag,” säger Alicia Vikander.

Alicia valde att pryda bandet med små böljande vågor.
 
“Att köpa det rosa bandet kan kännas som en droppe i havet. Men många små droppar blir tillsammans en kraftfull våg, ett viktigt bidrag till den forskning som gör att färre drabbas och fler överlever cancer. Det vill jag visa med min design,” säger hon.
 
Rosa bandet kommer att börja säljas på måndag den 12 september på Ica, Lindex och Apotek Hjärtat och kosta 30 kronor där samtliga pengar, utöver produktionskostnaden på tre kronor per band går till Cancerfonden.
 
Foto & Källa: Cancerfonden

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!