Nöje

Alicia Vikander och Michael Fassbender har fått barn – bekräftar bebisryktet till People

Alicia Vikander och maken Michael Fassbender är kända för att vara hemlighetsfulla när det kommer till deras privatliv. Den senaste tiden har det ryktats om att paret fått barn och nu bekräftar skådespelerskan äntligen att så är fallet!

Foto: REX

Alicia Vikander, 32, och Michael Fassbender, 44, träffades 2014 under inspelningen av filmen “Fyren mellan haven.” I filmen tar de sig an ett övergivet barn på en avlägset belägen fyr. Skådespelarna fattade tyckte för varandra och tre år senare gifte sig paret på Ibiza. Den senaste tiden har det gått rykten om att paret blivit föräldrar, något som skådespelerskan från Göteborg äntligen bekräftar.

Sågs med bebis redan i augusti

I augusti sågs paret gå runt med en bebis på Paris flygplats Charles de Gaulle. Paret valde då att inte bekräfta bebisryktena och det stämde väl överens med hur noga paret tidigare värnat om sitt privatliv. För tidningen People berättar nu Alicia Vikander om den stora förändringen i livet. “Jag har nu en helt ny syn på livet”, säger hon i intervjun och berättar att hon njuter av parets nya livssituation. I övrigt väljer hon dock att vara förtegen om det nya mammalivet, och väljer att inte gå in på några vidare detaljer.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!