Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alicia Vikander startar Vikarious Productions för att främja kvinnor i filmbranschen

Alicia Vikander startar eget produktionsbolag med fokus på att främja kvinnor i filmbranschen. Varför behövs då det tänker du? Jo, för att skapa mer plats för kvinnor i Hollywood (och runt om i världen för den delen) i den annars löjligt mansdominerade filmbranschen!  
 
Hur coolt är det inte att Oscars-vinnaren Alicia startar den här typen av produktionsbolag tillsammans med hennes London-baserade agent Charles Collier då? Rätt så coolt tycker vi!

Alicia-vikander-startar-produtionsbolag

Produktionsbolaget att hålla koll på framöver heter alltså Vikarious Productions och har redan nu en första film på gång. Filmen “Euphoria” ska börja spelas in i de tyska alperna redan i början av augusti i år. I huvudrollerna ser vi Alicia spela mot Eva Green som två systrar i en resa genom Europa.
 
Till filmen har Alicia anställt den prisbelönta svenska manusförfattaren och regissören Lisa Langseth. “Jag har arbetat med henne tidigare och hoppades få chansen att göra det igen.”
 
Vikarious Productions har flera filmer på gång efter “Euphoria” enligt den svenska stjärnan. “Jag och Charles kommer att utveckla fler filmer framöver!” Vi på Metro Mode önskar fröken Vikander all lycka till och längtar redan till premiären av “Euphoria”.
 
LÄS OCKSÅ: Alicia Vikander tar över rollen som Lara Croft i Tomb Raider efter Angelina Jolie >>

Alicia-vikander-Lara-CroftKälla: Theguardian.com

Foto: REX Features 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!