Nöje

Alicia Vikander: Trodde att jag inte kunde bli gravid

I en öppenhjärtig intervju berättar skådespelerskan Alicia Vikander om den svåra vägen till graviditet. “Jag kämpade ett tag”, säger hon.

Foto: REX

Alicia Vikander och hennes man Michael Fassbender träffades 2014 när de spelade in filmen “The Light Between Oceans”. Paret gifte sig på Ibiza i oktober 2017.

Fick barn i fjol

Under hösten 2021 bekräftade Vikander att paret fått barn tidigare samma år och berättade om sina känslor kring att bli mamma:

“Jag har en ny förståelse av livet generellt sett nu. Det är rätt vackert, och naturligtvis kommer det att bidra mycket till mitt arbete i framtiden”, sa skådespelerskan till People i september.

Trodde att hon inte kunde bli gravid

Nu berättar Vikander i en intervju med Harper’s Bazaar att vägen till graviditet inte var spikrak:

“Jag försökte bli gravid ett tag. Så det var tufft i perioder under nedstängningen. Jag kämpade ett tag”, säger hon, och fortsätter med att berätta varför hon väljer att öppna upp om problemen:

“Jag tror att det är universellt och så många kvinnor genomgår samma sak. Det är inte lätt”.

Vikander berättar även att hon inte trodde att hon ville ha barn, tills hon fyllde 30. Att drabbas av missfall bidrog till insikten att hon ville bli förälder:

“Ett tag så trodde jag att jag inte kunde bli gravid”, säger hon och tillägger att hennes barn har ändrat henne “på alla sätt. Det är livet. Det är så djupt.”

Källor: Harper’s Bazaar, People

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!