Nöje

Alida Morberg och Bill Skarsgård väntar sitt andra barn

På en pressdag för Viaplay dök skådespelaren Alida Morberg upp och avslöjade sin gravidmage. Hon och Bill Skarsgård väntar därmed sitt andra barn. Men trots att det kan vara klurigt för två skådisar att få ihop familjelivet har Alida tidigare berättat att paret får ihop vardagspusslet genom att samarbeta.

Foot: Instagram @alida.morberg

Till expressen berättade Alida Morberg att graviditeten var planerad och att paret är både glada och förväntansfulla. Det innebär också att dottern Oona, född 2018, kommer att bli storasyster. Bill Skarsgård, 32, är bland annat akutell med succéserien “Clark” på Netflix, och har sedan tidigare flera framgångar internationellt. Alida Morberg, 37, har bland annat skådespelat i tv-serier som “Amningsrummet”, “Svartsjön” och är även hon aktuell i “Clark.”

Paret har valt att ta reda på bebisens kön men väljer att hålla det för sig själva än så länge. Trots att livet som två skådespelande föräldrar kan tänkas sätta prov på vardagspusslet har Alida tidigare berättat om att de får ihop familjelivet ändå. “Vi får ihop det. Jag har lite svårt att vara ifrån henne och tar ofta med henne. Sedan tar han hand om henne när han är hemma. Vi samarbetar”, berättade hon då.

Grattis till gravidlyckan säger vi!

Källa: Expressen

Foto: Instagram @alida.morberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!