Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

“Alla singlars dag” – här är de 13 bästa sakerna med att vara singel

Det kan vara helt fantastiskt att vara i ett förhållande – men det kan vara minst lika underbart att vara singel. Hellre singel än att vara i ett dåligt förhållande… Nedan listar vi de 13 bästa sakerna när du bara har dig själv att tänka på!

det-basta-med-att-vara-singelFoto: Michael Discenza, Kim Carpenter/Unsplash

Är du singel och känner dig ledsen över det? Tänk om! Den 11:e november finns det en hel dag tillägnad alla singlar världen över? Hoppas du passar på att unna dig lite extra då (och alla andra dagar också för den delen). Det finns dessutom en hel rad saker att uppskatta i ditt singelliv, ta en titt nedan…

 

Du får mer frihet 

Vill du boka en spontanresa, åka iväg på en roadtrip med en vän eller festa natten lång? Du bestämmer!

via GIPHY

Du behöver inte kompromissa

Du bestämmer helt själv vem du vill fira jul hos, vilket land du åker till på semestern och vilken maträtt det blir till middag. En vardag utan kompromisser där du bara tillgodoser dina egna behov och intressen – drömmen ju!

Ditt liv blir mer äventyrligt

Eftersom du har mer frihet än någonsin och du dessutom inte behöver kompromissa med någon kan man milt sagt säga att livet blir ett äventyr! Du blir mer spontan och du tackar sällan nej till spontana saker som blir till fina minnen som du ivrigt vill berätta om i framtiden…

via GIPHY

Du behöver aldrig förklara dig 

Ditt äventyrliga liv som du lever kan kanske ifrågasättas av någon. Men kom ihåg att du lever ditt liv som du vill och du har ingen partner att förklara dig för! Har du köpt din tredje jacka i höst eller ätit upp hela chipspåsen själv? Eller kom du hem liiite för sent (och lite för full) och somnade med dina ytterkläder i soffan? Ingen fara, ingen kommer att få veta om du inte själv vill berätta.

Dejta loss och flirta med vem du vill

Har du två dejter inbokade denna vecka? Kul! Det är ju faktiskt i din singelperiod som du kan gå på hur många nya dejter som helst, lära känna nya personer och flirta med vem du vill…

Du slipper bli besviken

Tomma ord och löften som inte hålls, finns det egentligen någonting som kan göra oss mer besvikna än det? Förmodligen inte. Men nu när du är singel behöver du inte bli besviken i onödan.

via GIPHY

Du får ostörd sömn

Du behöver inte vakna av att någon snarkar eller gnisslar tänder. Du behöver heller inte vakna upp av att du fryser och se att din partner roffat åt sig hela täcket eller snott kudden. Sen får du också heeela sängen för dig själv, hur skönt?

via GIPHY

Dina saker är där du senast la dem

Hur irriterande är det inte att springa runt i lägenheten och leta efter hörlurarna? Och sen kommer din partner och berättar att hen tyckte att det behövde städas och har lagt undan flertalet av dina saker (på platser du aldrig ens tänkt att leta på). Men lugn, du är ju singel och behöver inte leta runt som en tok. Skönt!

Du slipper tjafs och bråk

Det här kanske är den bästa punkten på hela listan? Tänk vad skönt att slippa alla onödiga småtjafs och irritationer. Ingen har rätten att påverka ditt humör – du styr över dina känslor utan någon som sprider negativ energi hemma när hen är på dåligt humör.

via GIPHY

Svartsjuka är ett minne blott

Har du också haft ett svartsjukt ex? Så skönt att slippa någon som vill titta igenom din mobil och frenetiskt leta igenom dina sms och bilder och därefter ifrågasätta precis allt. Inte nog med det slipper du de onödiga bråken som den här svartsjuka personen styr upp.

En mindre julklapp eller present att tänka på

Det är stressigt nog att köpa julklappar till dina närmsta… men nu har du i alla fall en mindre klapp att tänka på. Unna dig själv något fint istället för de pengarna!

via GIPHY

Du behöver inte oroa dig för att bli bedragen

Vad din partner gjorde ute till 05:30 efter att hen skulle ta “två öl” rör dig inte i ryggen – du är ju singel!

Det är helt okej att tänka på dig själv

Som singel har du bara dig själv att tänka på. Unna dig vad du vill, ta hand om dig själv, och lev ditt liv efter dina villkor. Det är nu du kan vara egoistisk och bara bry dig om dig själv, utan att ha dåligt samvete för det!

via GIPHY

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!