Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Allt du behöver veta om nya Gossip Girl!

Tillhör du de som fullkomligt älskade serien Gossip Girl och följde den slaviskt när den sändes mellan 2007 och 2012? Då har du antagligen inte missat nyheten att en uppföljare är på gång – och nu har vi äntligen fått de första bilderna från inspelningen!

Foto: Getty Images

Blair, Serena och alla de andra i serien gjorde stort avtryck på oss som var unga under mitten av 00-talet, då serien Gossip Girl gjorde sitt intåg i våra liv. Nu kommer en ny generation att (förhoppningsvis) få samma upplevelse, och vi får se en fortsättning på succéserien. För ett tag sedan stod det nämligen klart att en ny version av Gossip Girl var på gång – och nu har inspelningarna börjat.

Liksom originalet utspelar sig nya Gossip Girl i New York, och även nu kommer vi att få följa en grupp rika överklassungdomar som försöker navigera socialt i en tid med Instagram-stjärnor, bloggare och influencers – och mängder av skvaller i sociala medier, enligt Harper’s Bazaar. Enligt Elle.com utspelar sig nämligen serien åtta år efter seriefinalen år 2009.

En av skådespelarna i den nya serien är Emily Alyn Lind, som kommer att ha en av huvudrollerna som Audrey, som “har varit i ett långvarigt förhållande och som börjar undra vad som mer finns där ute”, enligt Deadline. Några av de andra skådespelarna är enligt Hollywood Reporter Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez, och Jason Gotay, liksom Evan Mock och Savanna Smith, enligt Harper’s Bazaar.

Det är oklart om vi kommer att få se några av originalskådespelarna som Blake Lively och Leighton Meester i den nya serien, men vi kommer i alla fall kommer att få höra en bekant röst. Redan för ett år sedan stod det nämligen klart att Kristen Bell återigen kommer att vara rösten till “Gossip Girl”.

Serien kommer att sändas på den kommande streamingtjänsten HBO Max och den första säsongen innehåller 10 stycken avsnitt som alla är en timme långa, enligt Harper’s Bazaar. Inspelningarna skulle egentligen ha startat redan i våras men blev uppskjutna på grund av Covid-19. De startade istället den 2:a november, och enligt Deadline ska serien sändas på streamingtjänsten under 2021.

Vi längtar!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!