Nöje

Allt du behöver veta om Priyanka Chopra och Nick Jonas bröllop

Priyanka Chopra och Nick Jonas bröllop var tveklöst ett av de mest storslagna kändisbröllopen vi sett på flera år. Här är allt du behöver veta om parets pampiga firande.

Foto: Instagram @priyankachopra

Efter att Nick Jonas skickat ett privat meddelande till skådespelerskan Priyanka Chopra på Twitter 2016 dröjde det hela två år innan paret bekräftade sin relation. Men därefter slösade paret ingen tid: I juli 2018 offentliggjorde de sin förlovning, och några månader senare gifte de sig med pompa och ståt.

Gifte sig i indiskt palats 

Det tre dagar långa firandet ägde rum i Indien i december 2018. Bröllopet hedrade Jonas och Chopras respektive kulturer med både västerländska och indiska ceremonier. Platsen för firandet blev Umaid Bhawan Palace i Jodhpur i Indien, en stad i utkanten av Tharöknen. Det storslagna palatset uppfördes ursprungligen till för Jodhpurs kungliga familj men är idag ombyggt till ett hotell.

Med 26 tunnland – inklusive 15 tunnland av privata trädgårdar – och 347 rum till sitt förfogande fanns det gott om plats för Jonas och Chopras 225 gäster, varav många var kändisar.

Bar brudklänning av Ralph Lauren

Eftersom Chopra och Jonas hade både en kristen och en hinduisk ceremoni bar Chopra även två olika brudklänningar. För den kristna ceremonin bar hon en unik design av Ralph Lauren som tog hela 1,826 timmar att skapa. Till klänningen bar Chopra skor från Jimmy Choos och en över 20 meter slöja som det krävdes sex personer för att hålla i utsträckt medan hon gick ner för altargången.

Den utsökt broderade lehengan – en traditionell indisk klänning – som Chopra bar vid den hinduistiska ceremonin var skapad av den eftertraktade indiske designern Sabyasachi Mukherjee.

Källa: Harper’s Bazaar, Travel Beyond

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!