Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Allt du behöver veta om Två systrar av Hannah och Amanda

I den ny tv-serien “Två systrar”, som bygger på Hannah Widells och Amanda Schulmans bokserie, skildras systerskapets utmaningar. Ett syskondrama om kärlek och familj.

Foto: Instagram @viaplaysverige/@mandyschulman

Den nya serien hade premiär i söndags på Viaplay och bygger på en boktrilogi som främst fokuserar på systerskap. Säsong 1 består av åtta avsnitt och Amanda Schulman och Hannah Widell säger i en intervju med Baaam att det finns en fortsättning om det skulle bli fler säsonger, något systrarna hoppas på.

Systerskap som sätts på prov

Huvudrollerna spelas av Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn, och i övrigt ser vi bland annat Hannes Fohlin, Happy Jankell och David Larsson som gör skådespelardebut.

Systrarna Vanessa (Ragnarsson) och Alicia (Gwyn) bor tillsammans och lever så nära som bara systrar kan. Men när lillasyster Alicia flyter ihop med överklasspojkvännen på Östermalm sätts systerskapet på prov. Relationen visar sig dessutom ganska snart vara av det mer destruktiva slaget, där det perfekta livet blir mer och mer av en fasad. Storasyster Vanessa gör istället karriär inom tv-branschen och träffar musikproducenten Martin i Stockholms uteliv. Hon kämpar för att ta hand om sin syster samtidigt som hon själv utvecklar en destruktiv relation till alkohol.

Alla avsnitt av “Två systrar” finns tillgängliga på Viaplay.

Försoningen - Hannah Widell, Amanda Schulman KÖP

Försoningen - Hannah Widell, Amanda Schulman

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flykten - Hannah Widell, Amanda Schulman KÖP

Flykten - Hannah Widell, Amanda Schulman

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
Förälskelsen - Hannah Widell, Amanda Schulman KÖP

Förälskelsen - Hannah Widell, Amanda Schulman

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!