Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Allt om den nya trenden Vagina Steam – Therese Lindgren har nu testat i video

Har du tidigare hört talas om den nya virala trenden Vagina Steam? Åsikterna kring trenden är väldigt delade då vissa menar att det är bra för ditt underliv, medan andra säger att det till och med är farligt. Nu har Therese Lindgren testat och delat på sin Youtube-kanal, se filmen nedan. 

Foto: Instagram/ @therese

Under den senaste tiden har vi sett en trend som blir allt mer populär att testa. Har du tidigare hört talas om Vagina Steam? Det är en ny trend som allt fler kändisar testar på, vissa är väldigt positiva till, medan andra skriver att det rent ut sagt är farligt för ditt underliv. Det handlar alltså om en vaginal ångning som sägs rensa och förbättra hälsan. Det kan även kallas för V-steaming och Yoni Steaming.

Det är inte vetenskapligt bevisat att det verkligen fungerar och en del personer ställer sig till och med negativt till trenden. De menar att det till och med kan vara farligt, bland annat för känsliga vävnader. De som ställer sig positivt till trenden menar att det bidrar till att minska smärtor vid mens och renar dina inre organ.

Influencern Therese Lindgren är en av dem som har testat. Hon gjorde det hemma genom att placera en bunke med örter i toaletten. Se hela viden här, samt vad hon tycker om Vagina-Steam.

Källa: Medicalnewstoday, Youtube

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!