Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Allt om trenden Vagina Steam – Therese Lindgren har testat i video

Har du tidigare hört talas om den virala trenden Vagina Steam? Åsikterna kring trenden är väldigt delade då vissa menar att det är bra för ditt underliv, medan andra säger att det till och med är farligt. Therese Lindgren testat och delat med sig av erfarenheten på sin Youtube-kanal – se filmen nedan. 

Foto: Instagram/ @therese

Den senaste tiden har vi sett en trend som blir allt mer populär att testa. Har du tidigare hört talas om Vagina Steam? Det är en ny trend som allt fler kändisar testar på, vissa är väldigt positiva till den medan andra skriver att det rent ut sagt är farligt för ditt underliv. Det handlar alltså om en vaginal ångning som sägs rensa och förbättra hälsan. Det kan även kallas för V-steaming och Yoni Steaming.

Det är inte vetenskapligt bevisat att det verkligen fungerar och en många ställer sig alltså till och med negativa till trenden. De menar att det till och med kan vara farligt, bland annat för känsliga vävnader. De som ställer sig positivt till trenden menar att det bidrar till att minska smärtor vid mens och renar dina inre organ.

Influencern Therese Lindgren är en av dem som har testat. Hon gjorde det hemma genom att placera en bunke med örter i toaletten. Se hela viden här, samt vad hon tycker om Vagina-Steam.

Källa: Medicalnewstoday, Youtube

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!