Nöje

Allt om Justin och Hailey Biebers bröllop! Äntligen får vi se hennes sagolika bröllopsklänning

Det var under måndagen den 30 september som paret Justin Bieber och Hailey Bieber sa ja till varandra under en vacker bröllopsceremoni. Under gårdagen visade Hailey upp sin magiska bröllopsklänning som får oss att rysa. 

Foto: Instagram/@HaileyBieber

Under måndagen den 30 september sa paret Bieber ja till varandra igen, under en magisk bröllopsceremoni. De var på pappret gifta sedan innan då de gifte sig i rådhuset i New York för ett år sedan – men väntade med den stora festen fram tills nu.

De valde att hålla festen i South Carolina på en lyxresort vid namn Montage Palmetto Bluff, en populär plats att hålla bröllop på i USA. Med utsikt över grönområden, floden, pool och två kapell kanske det inte är så konstigt. Anledningen till att just Justin och Hailey Bieber valde platsen har enligt en källa till People att göra med att Justin ser en annan Montage resort i Laguna Beach som “ett andra hem”.

Dagen innan ceremonin anlände alla 154 gäster som bland annat Kendall Jenner, Joan Smalls, Camila Morrone och Biebers manager Scooter Braun i båtar längs med floden påväg till middagen. Vilket även Justin och Hailey Bieber gjorde, där sågs Haileys specialdesignade klänning från Vivienne Westwood för första gången. Enligt People bjöds det på lokalproducerad mat som bland annat ostron, och efter middagen ska vänner och familj ha bowlat tillsammans.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Looking forward to forever with you @haileybieber

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Incredible weekend celebrating love. Congrats to The Biebers ❤️. @justinbieber @haileybieber we love you

Ett inlägg delat av Scooter Braun (@scooterbraun)


Hailey Bieber hade inte visat upp sin bröllopsklänning på en vecka och vi började nästan ge upp hoppet om att få se den. Hon gömde sig nämligen i ett vandrande tält påväg till ceremonin för att paparazzi-fotografer inte skulle fånga henne på bild. Men igår publicerade hon tre bilder på sin Instagram från bröllopsdagen och vi känner oss helt blown away av hennes klänning!

Klänningen kommer från Off-White och är designad av Virgil Abloh. En långärmad vacker off-shoulder modell i spets med en snäv siluett som sedan faller i en lång vid kjol, en så kallad “fishtail”. Den har en djup v-ringad rygg och tillsammans bar hon en lång tyllslöja med orden “Till death do us part” längst ned.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

last Monday was the most special day of my life:)

Ett inlägg delat av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My bwide (say it out loud even if your a thug it’s cute)

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

Såhär såg det ut när Hailey Bieber anlände till ceremonin i ett vandrande tält:

Källa: People, ELLE, Youtube

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!