Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Allt pekar på att Beyoncé och Jay Z ska ut på turné igen – fansen gör sig redo för “On the run 2”

Om det var någon som missade Beyoncés och Jay Z:s turné “On the run” och vill se elitduon uppträda kan det här vara den bästa nyheten någonsin. Om de säkra källorna stämmer så är det dags för en “On the run 2” redan i sommar!

beyonceFoto: REX

Det var under 2013 som artistparet Beyoncé och Jay Z uppträdde tillsammans under en “On the run”-turné. Nu pekar allt på att en ny turné kommer att äga rum – redan i sommar! Nyheten som publicerades på Ticketmaster och Beyoncés Facebook raderades dock mystiskt efter bara ett par minuter. Fansen är nu fundersamma, ska de spara pengar till biljetten eller blunda för det de precis sett? Blir det en “On the run 2” eller inte?

Men även om informationen försvann inom några minuter var fansen snabba med att ta print screens på nyheten. Hur skulle de kunna glömma det de precis sett? Och vi menar – vem skulle inte vilja se paret bjuda på en magisk show igen? Vi skulle i alla fall mer än gärna se dem på scen när de uppträder “Crazy in love” från 2003!

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!