Nöje

“Allt som är” – ny podcast med Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa

Perfect Day Media presenterar den nya podden Allt som är med Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa. En podd för den som mellan varven tycker att livet känns som en felmonterad rubiks kub och som vill dela funderingar, framgångar och fiaskon. Tillsammans tar trion sig an allt som är livet, från det underbara, mysiga och härliga till det jobbiga, sköra och skaviga, med öppenhjärtigt svammel, självdistans och en stor dos humor. Premiäravsnittet släpps den 1 september.

Med kokböcker, vin-communitys och föräldrabloggar i bagaget krokar Sofia Wood, Frida Lund och Therese Krupa arm och släpper en podcast för den som också tycker att livet känns som en svårlöst gåta ibland. Här diskuteras allt ifrån om det finns strumpbyxor som faktiskt sitter bra, hur man får till sexlivet med småbarn hemma och känslan av vuxenhet som slår till när man fäller ner ett parasoll en sommarkväll “för att skydda det från vinden”.

Den filosofiska Sofia utmanas av den lite stökigare, orädda Frida och den reflekterande, ofta ironiska, pragmatikern Therese och tillsammans har de en spännande dynamik där samtalen skiftar från grunda resonemang till djupdykningar i livets oväsentligheter och angelägenheter. Allt som är är en podcast för den som vill känna igen sig, peppas och bli underhållen men som kanske också behöver tröstas en stund och stärkas av andra kvinnor.

Allt som är har premiär den 1 sep. Avsnitten släpps varje torsdag och är ca 45 minuter långa.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!