Nöje

Almondy Christmas Cake – nyhet i frysdisken 2022

Ge plats åt tårtan på julens fikabord för nu lanserar Almondy nyheten Christmas Cake. En tårta med saftig, mjuk pepparkaksbotten toppad med karamellchoklad, kaksmulor och chokladlinser i juliga färger, som bäst avnjuts tillsammans med nära och kära. Ställ fram den på bordet och känn gemenskapen på nolltid.

Foto: Almondy

Julen är en tid där godsaker är en självklarhet. Förutom själva julbordet fylls kalendern i december med allt från luciafirande, adventsfikor och julfilmskvällar hemma i soffan. I år vill Almondy bjuda alla fikasugna julfirare på något extra gott och har därför skapat en tårta med extra allt.


”Goda bakverk till julen är nästan ett måste. Lussekatter, pepparkakor, choklad och knäck är några av alla goda sötsaker som ställs fram på bordet när det är jul. Men nu tycker vi att det är dags att även tårtan får sin rättmätiga plats i julemyset,” säger Angelica Cramér, Brand Manager på Almondy.


Kakan består av en tjockare, mjuk kakbotten med klassiska pepparkakskryddor. Ovanpå ligger ett lager med len karamellchoklad som toppats med knapriga kaksmulor och färgglada chokladlinser. Den tinar snabbt och äts med fördel i gemenskap med familj eller vänner, tillsammans med ett glas rykande varm glögg.


Almondys Christmas Cake finns på ICA, Willys, Hemköp, Tempo och City Gross från v. 40. Skulle den inte finnas inne i den lokala butiken kan man fråga personalen så kan de beställa hem.

Foto: Almondy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!