Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alternativa introt till SATC får oss att ifrågasätta allt!

Det finns få klädesplagg som blivit lika ikoniska som Carrie Bradshaws tyllkjol men det var inte alls säkert att det skulle bli så. Det spelades nämligen in ett annat intro där hon bar en ljusblå klänning.

sex-and-the-city-1

När man säger Sex and the City så börjar introt spelas upp i huvudet. Vi hör musiken och ser Carrie Bradshaw i sin tyllkjol och hur en bil stänker upp vatten på henne. Introt är klassiskt och vi är många som kan det utantill. Men det introt vi förknippar med serien skulle kanske vara någonting helt annat, utan tyllkjol.

– Vi hade två olika outfits. En var med tyllkjolen och vi testade även en där Sarah Jessica Parker hade på sig en blå klänning och blev inte nerstänkt, istället snubblar hon till, berättar skaparen Darren Star för Entertainment Weekly.

Patricia Field var kostymör under serien och berättade att tyllkjolen inte var populär bland producenterna.

– Jag och Sarah Jessica kämpade för kjolen och Darren sa ”okej, men jag vill ha andra förslag”, berättar hon för Entertainment Weekly.

Vi vet ju alla vem som vann den kampen, och det tackar vi för.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!