Nöje

Amber Heard “älskar” sitt nya liv – i Spanien

Efter fjolårets omtalade förtalsmål mellan exmakarna Amber Heard och Johnny Depp har Heard gått vidare i livet. TMZ har publicerat en video där skådespelerskan svarar på frågor från paparazzis i sitt nya hemland – Spanien.

Foto: Shutterstock

Amber Heard tycks njuta av livet i Spanien, där hon numera är bosatt. I ett klipp som TMZ har publicerat pratar stjärnan glatt med paparazzis på väg till sin bil:

“Jag är mycket lycklig i Spanien”, säger hon på spanska.

Heard tillägger att hon hoppas på att spendera mer tid i landet och att hon “älskar” att bo där.

Bor på brittiska landsbygden

Heard har hållit en låg profil sedan fjolårets förtalsmål mellan henne och Johnny Depp. Men även om hon numera bor långt ifrån Hollywood är hon fortfarande aktiv i filmbranschen: Deadline skriver att hennes nya film, In The Fire, har premiär i Sicilien i slutet av denna månad.

Även Depp har gått vidare: I maj öppnade hans nya film, Jeanne du Barry, filmfestivalen i Cannes. Filmen, som betraktas som skådespelarens comeback efter förtalsmålet, fick sju minuters stående ovationer enligt Omni.

Depp har själv berättat att han numera spenderar mycket tid i sitt hus i brittiska Somerset, där han trivs utmärkt:

“Britter är coola och hälsar på dig som om du vore deras granne utan att det blir för mycket. Det gör mig inget om folk vill ha en autograf eller småprata lite, men inte när jag umgås privat med min familj”, har han sagt i en intervju med Somerset Life.

Han tillade: “Jag kan gå in i affärer utan att omringas av folk som vill ha selfies. Det spelar ingen roll för mig för det mesta, men ibland blir det lite för trångt.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!