Nöje

Amber Heard: Jag var inte kär i Elon Musk

Rättegången mellan skådespelarna och ex-makarna Johnny Depp och Amber Heard pågår nu för fullt inför öppen ridå! Båda makarna anklagar varandra för förtal.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Heard anklagade Depp för misshandel i samband med parets skilsmässa 2016, och 2018 skrev hon en krönika i The Washington Post där hon påstod sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. Trots att Depps namn inte nämns i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal.

Heard har å andra sidan motstämt Depp då han påstår att hon är en lögnare och kräver 100 miljoner dollar i skadestånd.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Förhör med Christian Carino

Under onsdagen förhördes Depps fd agent Christian Carino av domstolen. Carino är även Lady Gagas ex fästman. Han arbetar för CAA (Creative Artists Agency) och representerade Depp under 2016. Miley Cyrus, Justin Bieber, Harry Styles och Simon Cowell är några andra av hans klienter.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Carino har sagt till rätten att anklagelserna från Amber Heard har skadat Johnny Depps rykte utanför TV-skärmen.

Han ombads berätta om de email Heard skickat till honom efter att hon separerat från Tesla ägaren Elon Musk.

Heard började dejta Musk direkt efter separationen med Depp berättade Carino i rätten. Efter separationen i augusti 2017 mailade Heard Carino och sa att hon försökte komma över uppbrottet med Musk och att hon hatar när saker blir offentliga “det är så sorgligt.”

Var inte kär i Musk

Carino sa då att han svarade Heard: “Du var ju inte kär i honom. Det sa du till mig 1 000 gånger. “Varför skulle du vara ledsen nu om du inte var kär i honom från början?”

Till detta svarade Heard på email: “Jag vet, men jag ville ha tid att sörja och återhämta mig i min egen tid.”

“Jag hatar att en man ännu en gång låter mig falla på spikarna ensam” och när Heard bads förklara vad det betydde skrev hon att “de är arga på mig för att jag lämnar dem och då låter de sådana saker komma ut.”

Carino berättade att han sagt till Heard att hon kan undvika saker att bli så offentliga genom att inte dejta personer som är så otroligt kända.

Carino påstod även under sitt vittnesmål att Heard fortfarande hade känslor för Depp efter separationen och bad honom vid ett tillfälle via email att hälsa Depp att hon älskade honom.

Hon skall också ha bett agenten att arrangera ett möte med Depp sommaren 2016 trots att Depp då hade fått tillfälligt besöksförbud. Depp, Heard och Carino träffades i en fastighet i San Francisco och pratade i flera timmar.

När ägaren av fastigheten återvände gick de till ett hotell, men det före detta paret började bråka och Carino sa att han lämnade runt klockan 05.00.

Heard ska också ha skickat ett e-postmeddelande till Carino i juni 2018, sex månader innan hennes kommentar publicerades, och sa “Gud, jag saknar honom.”

Amber Heard sa ingenting under Carinos vittnesmål, hon sågs bara torka bort tårar som föll ned för hennes kinder.

Los Angeles Police Department

Carinos vittnesmål följdes av polisen Tyler Hadden från Los Angeles Police Department, som kom till Depps takvåning i LA den 21 maj 2016.

Han berättade i rätten att han inte såg några tecken på skador eller blåmärken och att rodnaden i Heards ansikte berodde på gråt. De hittade inga bevis för något brott och sa att Heard var osamarbetsvillig och inte ville göra någon anmälan.

Källa: Mirror, The Independent, Daily Mail

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!