Nöje

Amber Heard menar att Johnny Depps popularitet påverkade domen i förtalsrättegången

Amber Heard menar att Johnny Depps popularitet påverkade juryns omdöme i den omtalade förtalsrättegången i Virginia, USA. “Han är en älskad karaktär och folk känner att de känner honom. Han är en fantastisk skådespelare”, säger Heard i en ny intervju.

Foto: NBC

I en ny intervju berättar Amber Heard att hon inte “dömer” juryn efter att de beslutade att hon skulle betala 10 miljoner dollar till sin före detta man, Johnny Depp, i den förtalsrättegång som ägde rum i Virginia i USA under april och maj.

“Jag dömer inte dem. Jag förstår faktiskt. Han är en älskad karaktär och folk känner att de känner honom. Han är en fantastisk skådespelare” säger Heard i Today Show.

Foto: NBC

“Har inte varit rättvist”

Johnny Depp har inte gett några intervjuer sedan rättegången avslutades. Däremot har han skapat ett konto på TikTok för att tacka sina fans för deras stöd. Skådespelaren fick mycket sympati på sociala medier under rättegången, medan det rådde en fientlig stämning mot Heard.

“Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig eller hur de dömer mig gällande det som hände i mitt hem, i mitt äktenskap, bakom stängda dörrar. Jag tror inte att folk i allmänhet skulle kunna veta något om de sakerna, så jag tar det inte personligt”, säger Heard och fortsätter:

“Även om du tror att jag ljuger kan du inte se mig i ögonen och säga att saker och ting har representerats på ett rättvist sätt på sociala medier. Du kan inte säga att du tycker att det här har varit rättvist.”

Källa: Now This

Foto: NBC

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!