Nöje

Amber Heards advokat Elaine Charlson Bredehoft kritiseras efter intervjun i Today Show

Förra veckan föll domen i den omtalade rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp. Nu kritiseras Heards advokat Elaine Bredehoft efter ett uttalande om att sociala medier hade en inverkan på juryns beslut.

Foto: Skärmdump

Efter den sex veckor långa rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard i Fairfax, Virginia i USA har Heard dömts för förtal. Nu har en av Heards advokater, Elaine Bredehoft, uttalat sig om domen – men hennes åsikter är inte populära hos Depps fans.

Jämförde rättssalen med ett zoo

Det var under en intervju i Today Show som Elaine Bredehoft hävdade att Depps team var fokuserade på att “demonisera” Heard under rättegången, samtidigt som de undertryckte hennes eget teams bevis.

Bredehoft sa även att jurymedlemmarna – som inte fick använda sociala medier under rättegången – sannolikt hade tagit del av den fientlighet mot Heard som rådde på sociala medier, eftersom de fick lov att gå hem till sina familjer varje kväll och knappast kunde undgå att höra talas om folks åsikter.

Advokaten berättade även att hon hade varit emot livesändningen av rättegången och menade att kamerorna i rättssalen skapade en stämning som liknande “ett zoo”.

Johnny Depps fans kritiserar uttalandena

Bredehoft har kritiserats hårt av Johnny Depps fans för sina uttalanden i Today Show. I kommentarerna till en TikTok-video som innehåller klipp från intervjun skriver flera personer att de inte längre känner sympati för advokaten:

“Vi kan alla sluta tycka synd om Elaine, tack och lov… hon gräver sin egen grav”, lyder en kommentar.

“Och hon sitter i tv och försöker i stort sett misskreditera jurymedlemmerna… när kommer de sluta?” skriver en annan.

Källa: Dailydot

Amber Heards advokat talar ut

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!