Nöje

Amber Heards assistent hävdar att Heard spottade på henne under löneförhandling

Under sitt vittnesmål i rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard berättade Heards före detta assistent att skådespelerskan spottade på henne under en löneförhandling: “Hon spottade i mitt ansikte och frågade mig hur jag vågade be henne om den lön jag bad om”, sa hon.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Amber Heards före detta assistent Kate James är en av de som har vittnat i rättegången mellan Amber Heard och hennes exmake Johnny Depp. James, som har jobbat som assistent för kändisar i tio år, anställdes av Heard 2012 och arbetade för henne under tre års tid innan hon “abrupt” fick sparken.

Hävdar att Heard spottade på henne

Under sitt vittnesmål – en förinspelad video – berättade James om en löneförhandling mellan henne själv och Heard som blev så hetsig att skådespelerskan spottade på henne:

“Jag minns ett tillfälle då vi övergick från deltid till heltid och löneförhandlingarna blev en källa till konflikt. Jag minns att jag var på hennes kontor och hon hoppade ur sin stol och ställde sig så att hennes ansikte var ungefär [10 cm] från mitt ansikte.”

James fortsatte: “Hon spottade i mitt ansikte och frågade mig hur jag vågade be henne om den lön jag bad om, vilket i själva verket var ungefär hälften av min vanliga årslön, jag erbjöd henne det för att göra henne en tjänst – och hon kände att hon hade rätt till att spotta mig i ansiktet.”

James berättade att det fanns ett vittne i lägenheten vid denna tidpunkt, en hantverkare vid namn Hector Gelindo:

“Han var så upprörd, han skämdes när han hörde henne tilltala mig på det sättet.”

Källor: OK!, Court TV

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!