Nöje

Amber Heards konto borttaget sedan Elon Musk tog över Twitter

Endast dagar efter att Elon Musk tog över Twitter har hans före detta flickvän Amber Heards konto inaktiverats – utan någon förklaring från stjärnan själv.

Foto: Instagram @amberheard

Sedan Elon Musk tog över Twitter har ett flertal kändisar hotat att lämna plattformen, däribland Stephen King som vänt sig mot Musks förslag att börja ta betalt för den blå bock som signalerar att ett konto är verifierat.

En person som redan tycks ha gjort slag i saken att lämna plattformen är Musks exflickvän, Amber Heard. Enligt Independent inaktiverades Heards konto endast dagar efter att Musk tog över Twitter. Det är ännu oklart varför kontot inaktiverades och skådespelerskan har själv inte gett någon kommentar gällande det hela.

Kontot ska ha varit aktivt i september och det senaste inlägget publicerades i juni – ett uttalande efter att Heards rättegång mot sin exmake, Johnny Depp, avslutats. I inlägget skrev Heard om den djupa besvikelse hon kände efter att “ett berg av bevis inte var tillräckligt för att stå emot [Johnny Depps] oproportionerliga makt och inflytande”.

Elon Musk om uppbrottet från Amber Heard: “Gjorde väldigt ont”

Heard och Musk dejtade mellan 2016 och 2017, alltså i samma veva som Heard och Johnny Depps skilsmässa gick igenom. Uppbrottet var svårt för Musk:

“Jag gjorde precis slut med min flickvän. Jag var väldigt kär, och det gjort väldigt ont. Tja, hon gjorde slut med mig mer än jag gjorde slut med henne”, sa han i en intervju med Rolling Stone i november 2017. “Jag letar efter ett långt förhållande. Jag letar inte efter ett one-night stand. Jag letar efter en seriös partner eller själsfrände, den typen av grej. Jag kommer aldrig att bli lycklig utan att vara med någon.”

Enligt US Weekly gjorde Paret ytterligare ett försök att få relationen att fungera 2018, men berättade senare i ett gemensamt uttalande att de hade gått skilda vägar – något som de menade berodde på deras distansförhållande.

Foto: Instagram @amberheard

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!