Nöje

Amber Heards sjuksköterska vittnar om drogmissbruk och svartsjuka

Rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp är nu inne på sin fjärde vecka och en av de som har vittnat är Heards sjuksköterska Erin Falati, vars anteckningar från sin tid med skådespelerskan nämner bland annat svartsjuka och drogmissbruk.

Foto: Skärmdump Sky News

Under tisdagen vittnade Erin Falati, även känd som Erin Boerum, i rättegången mellan de före detta makarna Amber Heard och Johnny Depp. Falati är Heards före detta sjuksköterska och redogjorde under sitt vittnesmål för de anteckningar som hon fört under den tid som hon jobbade med Heard.

Hade problem med svartsjuka

Falatis började arbeta för Heard 2014, året innan hon och Depp gifte sig. I anteckningar från september 2014 skrev Falati att Heard hade “problem med svartsjuka och ångest kring fästmannens kändisskap och möjlighet att ofta interagera med kvinnor.”

Falati sa även under sitt vittnesmål att hon mindes en “generell känsla av svartsjuka och ångest som dök upp under årens lopp.”

Blödde från läppen

En annan anteckning, från den 17 december 2015, redogör för Falatis iakttagelser efter ett bråk mellan Heard och Depp. Enligt anteckningarna hade Heard “rött blod som syntes i mitten av underläppen” – ett sår som “aktivt blödde”.

“Heard sa att det var en skada som hon ådragit sig i ett bråk mellan henne själv och sin man”, står det i anteckningarna. Det står också att Heard påstod att hennes huvud var “blåslaget och att hon tappat tovor av hår i bråket”.

Falati bekräftade även att Amber, under tiden som hon arbetade med henne, hade skickat bilder på sitt slagna ansikte och uppgett att hon var självmordsbenägen.

“Var hög i minst 24 timmar i sträck”

En tredje anteckning handlar om ett hembesök som Falati gjorde i mitten av maj 2016:

“Klienten erkänner olagligt bruk av droger och uppger att hon tog svamp och MDMA samtidigt och kräktes och var ‘hög i minst 24 timmar i sträck'”, lyder anteckningen, som fortsätter:

“[Falati] påminde klienten att olagligt bruk av droger inte tolereras av vårdpersonal och att alla läkemedel eller droger som inte ordineras kan få negativa effekter tillsammans med hennes ordinerade läkemedel.”

Efter detta ska Heard, enligt anteckningarna, ha skrattat. Hon ska även ha sagt sig ha använt olagliga droger (svamp och MDMA) i mars samma år, tillsammans med en känd man som var på besök:

“Klienten uppgav att hennes make inte kände till varken mannens besök eller hennes olagliga bruk av droger.”

Källa: Daily Mail

Foto: Skärmdump Sky News

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!