Nöje

Amber Heards syster vittnar: Blev nästan alltid bråk när Johnny Depp drack

När Amber Heards syster vittnade i rättegången mot Johnny Depp under onsdagen berättade hon att det ofta var alkohol eller droger som utlöste bråken mellan makarna: “Om han tog droger eller drack så blev det nästan alltid bråk”, sa hon.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Under onsdagen förhördes Amber Heards syster, Whitney Henriquez, återigen i rättegången mot Johnny Depp. Rättegången mellan Heard och Depp påbörjades i Fairfax, Virginia i USA den 11 april och kommer pågå till slutet av maj.

Bakgrunden till rättegången är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard tidigare anklagat honom för att ha slagit henne under tiden de var tillsammans. Depp stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal, medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Rättegången sänds live eftersom detta är tillåtet i staten Virginia. Vem som helst kan därmed ta del av rättegången, bland annat via YouTube.

Beskriver Johnny Depp som snäll och generös

Onsdagens förhör var andra gången som Whitney Henriquez vittnade i rättegången. Under förhöret berättade hon att Johnny Depp gjorde ett gott intryck på henne när hon först träffade honom 2012, och beskrev honom som “vacker, snäll och generös”.

“Ärligt talat så föll vi alla för honom i början”, sa hon.

Henriquez tillade att Depp och Heard var djupt förälskade: “Jag har, än idag, aldrig sett min syster falla så hårt för någon.”

Systern om Amber Heards förändring

Men enligt Henriquez förändrades hennes syster under relationens gång.

“Först var Amber Amber, hon var högljudd, rolig, hon skrattade mycket, var glad, lättsam, rolig, kärleksfull och omgiven av vänner. Förändringen skedde över en så lång tid. Det var som att se någon bli skjuten i slow motion”, sa hon.

Henriquez hävdade även att hon såg en fysisk förändring i Heard – att systern fick sömnproblem, gick ner mycket i vikt och utvecklade en hjärtsjukdom.

“Blev alltid bråk när Depp drack”

Enligt Henriquez var det alkohol och droger som utlöste bråken mellan Depp och Heard:

“Om han tog droger eller drack [alkohol] så blev det nästan alltid bråk. Det blev alltid en diskussion som ledde till en period då de inte kom överens”, sa hon och fortsatte:

“Det verkade svänga ganska snabbt. Han var nykter ett tag, trillade dit igen, och började ta droger och dricka igen. Det blev ett stort bråk igen – det verkade svänga fram och tillbaka ganska ofta. Det var aldrig det ena eller det andra under en längre period.”

Källa: Daily Mail

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!