Nöje

Ana de Armas öppnar upp om uppbrottet med Ben Affleck

Ana de Armas berättar i en intervju med amerikanska Elle att den uppmärksamhet som hon fick under tiden som hon var tillsammans med Ben Affleck var “fruktansvärd” – och att den var en av anledningarna till att hon lämnade LA.

Foto: Instagram @ana_d_armas

Skådespelerskan Ana de Armas har berättat att hennes nästan ett år långa förhållande med Ben Affleck knappast var en dans på rosor – på grund av den kraftiga uppmärksamhet relationen fick i media.

I en intervju med amerikanska Elle kallar de Armas uppståndelsen kring henne själv och Affleck “fruktansvärd”:

“Det är en av anledningarna till att jag lämnade LA”, säger hon. “Att gå igenom det bekräftade mina tankar om att ‘Detta är inte rätt plats för mig’. Det blev lite för mycket. Det finns inget sätt att komma undan. Det finns ingen väg ut. Det finns alltid en känsla av att det är något du inte har, något saknas. Det är en stad som gör dig nervös.”

Återförenades med exet efter 17 år

De Armas och Affleck började dejta 2020 under inspelningarna av filmen Deep Water. När de gjorde slut i januari 2021 uppgav en källa till People att de Armas inte ville vara bunden till Los Angeles, något som orsakade problem eftersom det är där Afflecks barn bor.

Några månader efter uppbrottet från de Armas blev Affleck tillsammans med Jennifer Lopez, som han hade ett förhållande med i början av 2000-talet. Paret återförenades efter sjutton år isär och är idag förlovade.

Ana bor numera i New York och är tillsammans med Tinder-höjdaren Paul Boukadkis.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!